Rusia a epuizat rezervele de voluntari dispuși să lupte în Ucraina – Ministerul britanic al Apărării

6 zile in urmă 23

Potrivit Ministerului britanic al Apărării, Rusia „se va confrunta probabil cu provocările logistice și administrative” pe care le presupune recrutarea a 300.000 de militari în rezervă pentru a lupta în Ucraina, transmite BBC.

În cea mai recentă actualizare a informațiilor, după anunțul făcut ieri dimineață de președintele Putin, acesta a declarat că este puțin probabil ca noii recruți „să fie eficienți în luptă timp de câteva luni”.

Din punct de vedere politic, Ministerul Apărării descrie decizia lui Putin ca fiind „extrem de nepopulară” în rândul populației ruse.

Decizia Kremlinului de a înrola mai multe persoane în războiul din Ucraina este „efectiv o recunoaștere a faptului că Rusia și-a epuizat rezervele de voluntari dispuși să lupte în Ucraina”, conchide Ministerul Apărării.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă