Ruptură totală între Gigi Becali și Edi Iordănescu. „Nu vrea să-i mai pronunț numele!” Patronul lui FCSB confirmă ProSport

1 săptămână in urmă 15

Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit că între el și Edi Iordănescu (43 de ani) s-a produs o ruptură totală după plecarea antrenorului de la FCSB.

Aventura lui Edi Iordănescu la FCSB a durat aproape trei luni, toate acestea din cauza faptului că Gigi Becali nu și-a respectat promisiunea și a criticat echipa la TV.

La două săptămâni de la momentul în care Edi Iordănescu a plecat de la FCSB fără să încaseze clauza de 500.000 de euro, Gigi Becali a dezvăluit că antrenorul i-a interzis să îi mai pronunțe numele.

Ruptură totală între Gigi Becali și Edi Iordănescu

Asta nu e tot! Latifundiarul din Pipera a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de ProSport conform căreia Edi Iordănescu a dorit ca și între familia sa și Gigi Becali să se producă o ruptură definitivă. Afaceristul care o finanțează pe FCSB nu mai vrea să discute nici despre familia antrenorului.

„Pe mine nu mă interesează. A zis că nu vrea să îi mai prounț numele și nu îl mai pronunț. Eu nu am făcut nimic rău, el a făcut un gest… Nu poți să lucrezi cu mine dacă faci așa, nu poți să mă ameninți. Aia m-a deranjat. Nu sunt supărat. Alaltăieri mi-a zis să terminăm și am terminat. Nu mai vreau să vorbesc despre el sau despre ei… Eu iubesc oamenii, mai ales oamenii care sunt cu mine în Biserică. Mama și sora lui sunt cu mine în Biserică”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali îl vede pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a României

Deși nu mai dorește să aibă nicio legătură cu Edi Iordănescu, Gigi Becali nu a ezitat să îl propună pe antrenorul în vârstă de 43 de ani la echipa națională a României.

„Și Edi e bun (n.r. selecționer). El muncește ca un nebun. Nu știu… Meme îmi spunea că nu a văzut niciodată antrenamente ca Edi. Problema e că jucători nu te înțeleg și nu se vede pe teren…asta e o problemă. Cum muncește un om și nu se vede în treren.. asta mă depășește pe mine. Eu îl văd pe Edi (n.r. selecționer). Până acum au demonstrat Hagi și Petrescu… Următorul nu știu… Spuneți-mi voi cine demonstrează”, a mai spus patronul lui FCSB.

The post Ruptură totală între Gigi Becali și Edi Iordănescu. „Nu vrea să-i mai pronunț numele!” Patronul lui FCSB confirmă ProSport appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă