Ruptură totală între Astra și Constantin Budescu! Formația din Giurgiu l-a dat în judecată și cere 720.000 de dolari

1 lună in urmă 1

Ruptură totală între Astra Giurgiu și Constantin Budescu după plecarea internaționalului român la Damac FC, echipă care evoluează în Arabia Saudită.

Deși părea că transferul lui Constantin Budescu la Damac FC s-a făcut cu acordul clubului din Giurgiu, lucrurile stau cu totul diferit și un adevărat scandal s-a produs după ce fotbalistul s-a înțeles cu gruparea din Arabia Saudită.

Constantin Budescu a plecat la Damac FC pentru a încasa un salariu de 600.000 de euro până în vară, dar mijlocașul ofensiv a păstrat deschis și un litigiu în care le cere giurgiuvenilor trei salarii restante.

Ruptură totală între Astra și Constantin Budescu

Astfel, clubul patronat de Ioan Niculae a decis să se întoarcă împotriva fotbalistului care a semnat cu Damac FC în această perioadă de mercato. Astra Giurgiu îl forțează pe internaționalul român să achite singur o despăgubire uriașă.

Astra Giurgiu nu a încasat niciun ban de pe urma transferului lui Constantin Budescu la Damac FC, iar el insistă ca gruparea patronată de Ioan Niculae să îi plătească salariile restante, o sumă care depășește cu puțin 50.000 de euro. De partea cealaltă, clubul deschide, de asemenea, un proces în relația cu jucătorul și îi cere să achite nu mai puțin de 720.000 de dolari, anunță GSP.ro.

Al Shabab a câștigat procesul cu Constantin Budescu

Astra Giurgiu nu ar urma să intre în posesia celor 720.000 de dolari, ci Al Shabab, clubul saudit la care a evoluat Constantin Budescu în sezonul 2018 – 2019. Arabii au câștigat un proces cu internaționalul român după ce a plecat de la echipă și a căpătat dreptul de a primi suma aceea ca despăgubire.

Conform regulamentului FIFA, fotbalistul care își reziliază forțat contractul cu o echipă poate primi drept de joc provizoriu până la rezolvarea procesului dintre el și fostul angajator. Noua echipă trebuie să răspundă însă pentru eventualele despăgubiri în soildar cu jucătorul. Astfel, giurgiuvenii ar fi trebuit să fie parteneii lui Constantin Budescu la plata către gruparea din Arabia Saudită, dar acceștia s-au asigurat.

Astra Giurgiu a trecut în contractul lui Constantin Budescu o clauză importantă în momentul în care a revenit: în cazul în care litigiul cu Al Shabab era pierdut, atacantul devine singurul responsabil pentru despăgubiri. Astfel, gruparea finanțată de Ioan Niculae cere ca înțelegerea din vechiul contract, conform căreia doar Budi trebuie să achite 720.000 de dolari, să rămână valabilă.

 

The post Ruptură totală între Astra și Constantin Budescu! Formația din Giurgiu l-a dat în judecată și cere 720.000 de dolari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă