Rugby: prima zi de Cupa României 2020, victorii la scor pentru Știința Baia Mare și CSA Steaua. Următoarele partide vor fi sâmbăta viitoare, pe 26 septembrie

2 months ago 3

CSM Ştiinţa Baia Mare a surclasat-o pe CS Universitatea Cluj cu scorul de 96-6 (61-6), sâmbătă, pe teren propriu, în prima etapă a Cupei României 2020 la rugby, în cadrul Grupei A.

Vom juca pe 1 noiembrie contra Belgiei pe noua arenă Arcul de Triumf. Care sunt datele comunicate de Rugby Europe pentru ultimul meci oficial al „stejarilor” din 2020

Steaua a învins 9-2 la eseuri pe Tomitanii

Într-o partidă din Grupa B, CSA Steaua Bucureşti a câştigat şi ea la scor cu ACS Tomitanii Constanţa, 66-20 (24-3), pe teren propriu. Paradoxal, Tomitanii au deschis scorul prin Dragoș Burlacu în minutul opt dintr-o lovitură de pedeapsă de la aproximativ 24 metri. Raportul eseurilor a fost însă 9-2 pentru bucureșteni.

Foto: Facebook / CSA STEAUA

Din Grupa A mai face parte CS SCM Timişoara, iar în Grupa B se mai află CS Dinamo Bucureşti.

Următoarele partide din această competiție sunt programate sâmbătă 26 septembrie: CSU Cluj – SCM Timișoara și Tomitanii cu Dinamo.

Participă șase echipe în Cupa României și se joacă tur-retur

Cupa României ediția 2020 adună la start cele șase echipe din primul eșalon valoric, în prima fază a competiției, ele urmând a fi împărțite pe două grupe geografice. Partidele se vor desfășura tur-retur, iar ocupantele primei poziții în clasamentul fiecărei grupe vor disputa finala.

Meciurile se vor disputa fără spectatori, respectând toate normele sanitare în vigoare și protocolul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, legat de organizarea competițiilor.

Sursa foto de deschidere: Pagina oficiala de Facebook a Federatiei Romane de Rugby

The post Rugby: prima zi de Cupa României 2020, victorii la scor pentru Știința Baia Mare și CSA Steaua. Următoarele partide vor fi sâmbăta viitoare, pe 26 septembrie appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools