Rudy Giuliani, acuzat de sexism după ce ”a obiectificat” o jucătoare de golf. ”Nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”

1 săptămână in urmă 2

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Rudy Giuliani, comentarii nepotrivite la adresa unei jucătoare de golf

Galerie Foto

Prezent la podcast-ul ”War Room”, al lui Steve Bannon, fostul primar al orașului New York și avocat al lui Donald Trump și-a amintit de o partidă de golf la care a participat cu Rush Limbaugh, o personalitate radio din SUA, care a decedat pe 17 februarie 2021.

Giuliani și-a amintit că a fost urmărit de paparazzi, care l-au ”înnebunit”, și a pus asta pe seama sportivei Michelle Wie West”Michelle este superbă, înaltă. Are o poziție ciudată de a lovi mingea. Și se apleacă până la capăt.

Și i se văd chiloții, iar presa a înnebunit. Atunci i-am zis lui Rush: 'Nu mă urmăresc pe mine, nu te urmăresc nici pe tine'. E OK să spun povestea asta?”, a rememorat ex-edilul din New York. ”Nu știu, deja e spusă”, a replicat prezentatorul.

Sportiva nu a ”gustat” povestea lui Rudy Giuliani și a reacționat pe Twitter, acuzându-l pe politician că ”a obiectificat-o”.

Michelle Wie West, mesaj dur pentru Rudy Giuliani: ”Nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”

”E neliniștitor să auzi o asemenea poveste extrem de nepotrivită, împărtășită de o persoană publică, la un podcast, despre chiloții mei în timpul unui turneu de golf organizat în scopuri caritabile.

Această persoană ar fi trebuit să-și amintească faptul că în acea zi am reușit 64 de lovituri și am câștigat în fața tuturor bărbaților prezenți acolo, conducându-mi echipa spre victorie. Mă cutremur când mă gândesc că-n față îmi zâmbește și îmi complimentează jocul, în timp ce pe la spate mă obiectifică și vorbește despre chiloții mei”, a scris Michelle Wie West.

Ea a adăugat că ar trebui subliniat nivelul ridicat la care femeile joacă golf, ”nu ce purtăm sau cum arătăm””Poziția mea de a lovi m-a ajutat să-mi îmbunătățesc statisticile (am și câștigat US Open în acel an), nu era o invitație să se uite sub fusta mea!”, a mai scris sportiva.

Etichete: michelle wie west , rudy giuliani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă