Rudiger face afirmații de neînțeles: „Am făcut greșeli premeditat pe teren”. Motivul e uimitor

5 zile in urmă 17

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 14:25 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 14:25

Antonio Rudiger, fundașul lui Real Madrid, are o strategie ciudată de a-i trezi pe suporteri și admite că îi place să provoace adversarii: „Le vorbesc murdar să văd cum reacționează”.

Antonio Rudiger, o stâncă de stoper. „De mic, părinții mi-au spus «Războinicul». Izbesc zidul de zece ori, dar intru prin el până la urmă", afirmă internaționalul german. 

 „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem. N-a semnat cu Anamaria Prodan”

FCSB

Ianis Stoica i-a cerut lui Victor Becali să rupă contractul: „M-a sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem. N-a semnat cu Anamaria Prodan”

Antonio Rudiger: „Nu sunt prietenul tuturor" 

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, transferat gratis în vară de la Chelsea la Real, nu ascunde că e diferit. Pe teren, e agresiv, provocator. „Nu am devenit fotbalist profesionist ca să fiu prietenul tuturor. Nu-i pot mulțumi pe toți. Îmi place să mă apăr și să fiu ciudat", declară el în interviul pentru postul german de televiziune Sport 1. 

Rüdiger mai dezvăluie ceva: „Simt nevoia să declanșez un război psihologic și să vorbesc murdar cu adversarii. Îi analizez: «OK, să vedem cum reacționează dacă-i provoc». Nu e ca și cum aleg pe cineva înaintea fiecărui meci. Se întâmplă spontan". 

Antonio Rudiger: „Să merg la psiholog a fost greșit"

În trecut, când era la Stuttgart, părinții l-au dus la psiholog. "A fost o abordare eronată în cazul meu. Nu-mi place să discut cu străinii despre sentimentele mele. Pe mine m-au maturizat copiii, ei m-au schimbat, m-au responsabilizat". 

Fundașul e sincer. Uneori, se comportă straniu dacă atmosfera e prea liniștită în arenă. Povestește ce s-a petrecut pe 13 martie, în Premier League, la un meci al lui Chelsea, câștigat în ultimele minute în fața lui Newcastle, 1-0 pe Stamford Bridge. „Am făcut premeditat câteva greșeli, pentru că fanii erau prea tăcuți. Voiam să-i trezesc". 

Să oferi Mondialul Qatarului... Nu a fost o decizie pentru fani și jucători. A arătat că banii și puterea joacă un rol crucial în lumea fotbalului
- Antonio Rüdiger, fundaș Germania

53 de selecțiiare Antonio Rüdiger la naționala Germaniei, pentru care a marcat două goluri

Citește și: 

Se transformă Supercupa Europei! Final 4, ce include și o echipă americană!

Un jucător legendar al lui Manchester City a fost amendat pentru că a lovit o femeie!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă