Rudel Obreja îi bate obrazul lui Lucian Bute, la zece ani după scandalul iscat de Gala Bute: „Era normal să mă sune și să îmi spună că a greșit!”

1 lună in urmă 1

Rudel Obreja (55 de ani), fost președinte al Federației Române de Box, nu poate trece peste momentul „Gala Bute” și îi bate obrazul fostului pugilist Lucian Bute (41 de ani).

În vara anului 2011, Lucian Bute îl învingea pe francezul Jean-Paul Mendy, într-un meci contând pentru păstrarea centurii IBF la categoria supermijlocie. În 2015, dosarul „Gala Bute” a ajuns pe masa judecătorilor.

În anul 2018, Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și evaziune fiscală, alături de Elena Udrea, care a primit șase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Rudel Obreja îi bate obrazul lui Lucian Bute

Rudel Obreja a fost eliberat după șapte luni de închisoare, după ce a invocat alcătuirea ilegală a completurilor de cinci judecători.

Fostul președinte al Federației Române de Box a declarat în mai multe rânduri că Lucian Bute a ajuns să se stabilească în Canada datorită lui, iar acum, Rudel Obreja s-a arătat dezamăgit pe motiv că se aștepta să primească un apel telefonic din partea fostului sportiv, însă acesta nu a apărut în ultimii șapte ani.

„Eu cu Lucian nu vorbim. E trist că se întâmplă așa. În mod firesc, pentru că el a închis orice comunicare cu mine, era normal să îmi dea un telefon și să spună că a greșit. Așa știe el să procedeze, să reacționeze. De șapte ani, nu există nicio relație între noi.

Politicul în sport e la fel de catastrofal ca în economie. Uită-te la politicienii care conduc lumea. Eu mă aștept în România să vină niște președinți CEO de la marile companii, să vină un om din piață, care știe ce înseamnă să plătești TVA, să ai angajați. Un om ca ăsta cunoaște mecanismele și prin liberalismul lui știe să pună totul în regulă. În general, sunt numai oameni care n-au condus nimic în lumea asta”, a spus Rudel Obreja, la Radio Gold FM.

The post Rudel Obreja îi bate obrazul lui Lucian Bute, la zece ani după scandalul iscat de Gala Bute: „Era normal să mă sune și să îmi spună că a greșit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă