Ruby se pregătește să devină mamă. Ce truc are deja: ”Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează”

4 săptămâni in urmă 20

Deși părinții și bunici așteaptă de mult ca Ruby a lor să le nască un nepot, cântăreața întârzie să reacționeze rugăminților lor. Mai mult, vorbește și rareori despre asta, dar atunci când o face pare că are gânduri serioase. De această dată, vedeta a mărturisit cum vrea să-și educe copilul.

Ruby se pregătește să devină mamă cu ajutorul fratelui ei mai mic

Ruby are o carieră de invidiat și o relație de dragoste de mai bine de 10 ani cu Robert. Deși toate ar părea la locul lor, planurile de întemeiere a unei familii se lasă așteptate. La fel și dorința ei de a avea o sarcină și de a se transforma într-o mamă și o soție devotată. Chiar și așa, vrând ori ba, își exersează calitățile privind rolul de mamă pe fratele ei mai mic de 6 ani. Astfel a și realizat cum ar vrea să-și educe copilul, atunci când acesta va veni pe lume.

„Mă descurc foarte bine în educarea unui copil. Când mă uit așa mai urât la fratele meu începe războiul. Are 6 ani. Am și o numărătoare. Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează. El fuge deja când încep să număr. Eu îl iubesc foarte mult, dar când văd că deja exagerează sau cu telefonul sau televizorul…Sunt foarte autoritată. Copilul trebuie să știe și de frică”, a spus Ruby la Antena Stars.

Detalii despre Robert

Devenit cunoscut odată cu apariția sa nonconformistă în videoclipul piesei ”Stinge lumina”, melodie pe care Ruby o lansa în 2012 și cu care făcea furori, Adrian Robert Grigoriță și-a continuat drumul spre celebritate alături de artistă. Imediat după acea filmare, cei doi au devenit iubiți, iar Adrian a devenit și dansatorul solistei, care la acea vreme își părăsea iubitul impresar.

Cuplul a făcut parte din show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, unde a făcut ravagii. Au fost plăcuți de public pentru că s-au prezentat pe micul ecran fără rețineri. De câte ori au fost întrebați despre căsătorie, ambii au ezitat, afirmând ba că le e bine așa, ba că nu văd rosul acestui pas, fie că este prea mult stres pentru un moment insignifiant.

The post Ruby se pregătește să devină mamă. Ce truc are deja: ”Număr de la 3, 2, 1 și nu apuci să vezi ce urmează” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă