Ruby, provocată să spună cine e vedeta pe care ar invita-o în dormitor alături de iubitul Robert: „Ea e o partidă bună”

3 zile in urmă 25

Ruby e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Dincolo de carieră, artista are o relație de aproximativ nouă ani de zile cu Robert. Artista a fost supusă acum unei porvocări și a făcut o dezvăluire neașteptată.

Ca în fiecare miercuri, actorul Marius Manole prezintă o nouă ediție a emisiunii ”Întrebarea Mesei Rotunde”. Invitata de acum a fost Ruby, o fană declarată a prezentatorului.

 "Ea e o partidă bună"

Ruby este pusă în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta din ”deliciile” aflate pe masă: testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur. ”De fapt, am mai mâncat penis de taur, la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Nu este prima oară pentru mine”, mărturisește Ruby. Aceasta dezvăluie care este este cel mai ciudat lucru pe care îl face ea când ea doar cu iubitul: ”Nu este ciudat, este ciudat că mă laud cu el”, mărturisește ea.

Ruby dezvăluie și cine este femeia din showbiz care ar convinge-o să participe la un threesome alături de iubitul ei.

„Eu sunt într-o relație de 9 ani, de 10 ani parcă. Dacă voiam să mă căsătoresc până acum, o făceam. Nu vreau pentru că încă sunt copil. Sunt super material de nevastă. (…)

 "Ea e o partidă bună"

Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi, dar nu pentru că sunt foarte geloasă și apoi ar fi un calvar viața lui. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în fime, cum ar trebui să fie…dar ipotetic vorbind.

Deci cu o femeie, nu aș putea să văd doi bărbați care…nu îmi mai trebuie un bărbat.

 "Ea e o partidă bună"

Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii. Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”, a declarat râzând cântăreața.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă