Ruby, despre relația cu Alex Velea. Artista este dispusă să facă orice sacrificiu pentru el: „I-aș dona și un rinichi dacă are nevoie”

1 săptămână in urmă 13

Ruby este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Recent, artista a dezvăluit că nu ar fi reușit să se bucure de notorietatea pe care o are, fără ajutorul lui Alex Velea.

Citește și Factura imensă pe care a plătit-o Ruby la energie electrică. „Cam așa șocuri am eu mereu”

Artistul a fost cel care, în 2012, i-a scris lui Ruby piesa „Stinge lumina”, cu care aceasta a avut un succes fantastic.

Ruby a declarat că este dispusă să facă orice sacrificiu pentru cel care i-a ghidat primii pași în cariera muzicală, inclusiv să-i doneze acestuia un rinichi.

”Alex (n.r. Velea) este omul care m-a ajutat cel mai mult în cariera mea și în momentul ăsta împărțim muzica mai mult ca oricând. Eu am mai apărut cu încă 2-3 piese înainte, însă nu au fost piesele potrivite pentru mine și aici a intervenit Alex în cel mai necesar moment. Și aici mi-a întins o mână și mi-a schimbat destinul.

„Stinge lumina” era piesa lui, cântată de el. Asta vorbește foarte mult de caracterul lui, și despre generozitatea lui. El a ajutat foarte mulți artiști. Eu sunt foarte recunoscătoare. N-am cum să uit vreodată ce a făcut Alex pentru mine, e omul care a influențat cel mai mult cariera mea și destinul meu. I-am zis lui Alex că dacă are nevoie de un rinichi să își lase familia liniștită, că eu îi datorez.”, a declarat Ruby, în exclusivitate la Antena Stars.

Deși, s-a lansat oficial în anul 2010, după mai multe încercări, Ruby a dat lovitura în anul 2012, asta datorită piesei „Stinge lumina”. Hit-ul a strâns peste 20.000.000 de vizualizări.

Acela a fost momentul care i-a marcat indubitabil cariera lui Ruby, care a devenit una dintre cele mai iubite vedete din muzica românească.

Citește și Ruby a ajuns de urgență la spital. A chemat ambulanţa: „Mi-am injectat o substanţă, am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă