Ruby a slăbit mult. Cum arată artista acum. „Schiloadă. M-am stresat, dar îmi revin”

2 zile in urmă 10

Ruby nu a fost niciodată plinuță, însă avea forme și asta se observa la fiecare apariție. De data asta, artista a slăbit mai mult ca niciodată și le-a arătat asta fanilor de pe contul de socializare. Vedeta a recunoscut că nu a arătat niciodată așa.

„Schiloadă, nu mai am nici fund, nici nimic. N-am mâncat nimic zilele astea. Sunt atât de slabă că am paranteze, Doamne!

Nu știu dacă am fost așa slabă nici când m-am întors de la Survivor sau din Asia. Foarte slabă, nu zici că am fost la videoclip. Am slăbit foarte mult înainte pentru că m-am stresat, dar îmi revin. Și-mi place de mine și slabă”, a spus Ruby.

121332843_3991343904213545_2438991898126705242_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ruby și dansatorul ei, Robert, au o relație de aproximativ zece ani, însă cei doi aveau sentimente unul față de celălalt încă din timpul legăturii pe care cântăreața o avea cu Oxi, fostul iubit și manager.

”Nu aveam voie să am iubiți în adolescență. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viață), este al doilea bărbat din viața mea.

Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului. M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca și mine.

Avem grijă împreună de animăluțe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici și cinci căței, aproape toate animăluțele sunt adoptate, cu o singură excepție”, a declarat Ruby, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă