Roxana Vancea s-a pozat în sala de sport, însărcinată în luna a șaptea

1 lună in urmă 25

Roxana Vancea a atras atenția cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare. Apare chiar în sala de sport, cu burta la vedere. Așa a anunțat că e însărcinată în luna a șaptea.

Vedeta în vârstă de 31 de ani are o siluetă de invidiat chiar dacă este însărcinată, iar dovada e imaginea postată acum pe Facebook. S-a pozat în sala de sport, într-un echipament negru. Și-a ridicat bluza, iar burtica de gravidă imediat s-a observat. „7 luni”, a notat ea în mediul online.

De o bună perioadă de timp, Roxana Vancea are un stil de viață echilibrat, face foarte mult sport și mănâncă sănătos. Nici în sarcină nu s-a îngrășat, acum cântărește puțin peste 50 de kilograme.

Roxana Vancea s-a pozat în sala de sport, însărcinată în luna a șaptea

Roxana Vancea trăiește o poveste de iubire cu Dragoș. Cei doi s-au căsătorit civil în 2019, iar acum se pregătesc de nuntă. Fosta asistentă TV a mărturisit că nu va exista botez și căsătorie religioasă în aceeași zi, pentru că își dorește să poarte rochie de mireasă.

roxana vancea in luna a cincea de sarcina 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să mă văd îmbrăcată și eu în rochie de mireasă. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă la cum o să arate totul, cert este că o să se întâmple curând”, a mai spus Roxana, tot la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă