Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina. „O să nasc mai devreme”

1 lună in urmă 23

Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina. Vedeta a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai facă sport pentru o perioadă.

Roxana Vancea are probleme mari cu sarcina

Roxana Vancea a avut o sarcină ușoară până acum. Din păcate, de câteva zile întâmpină niște complicații din cauza cărora va fi nevoită să nască mai devreme. Fiind invitată într-o emisiune tv, viitoarea mămică a dezvăluit că medicul i-a interzis să mai facă sport cel puțin 3 săptămâni din cauza problemelor întâmpinate în sarcină. „N-am reușit să pun decât un kilogram. Mă simt foarte bine. Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: „Trebuie să faci o pauză de vreo trei săptămâni”. Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, că e colul scurt… cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea, mamă şi soţie: „Înainte am refuzat ideea de căsnicie”

Roxana Vancea afirma acum ceva timp că nu își dorește copii, dar soțul ei și fiul lui au făcut-o să se răzgândească. Astfel, sarcina a fost una dorită și chiar planificată. „Noi ne doream. Am vorbit prima dată și cu Milan, să fim siguri că și el își dorește un mic intrus în familie. Dragoș a făcut un an pauză de la suplimentele pe care le lua el. După ce a făcut asta am zis să ne apucăm. Auzeam de la prietenele mele că un an, un an jumătate aștepți. El făcea mișto de mine, zicea: ”La mine-i punct ochit, punct lovit”. Așa a fost. În prima lună mi-am făcut testul și gata”, a dezvăluit Roxana Vancea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă