Roxana Vancea a născut. Vedeta a publicat prima imagine cu băiețelul ei

2 săptămâni in urmă 11


Roxana Vancea a devenit astăzi pentru prima oară mama, iar vedeta a dat vestea cea mare pe contul de Instagram, acolo unde a publicat și prima imagine cu băiețelul ei. Vedeta a postat o fotografie în care apare ținându-și copilul de mână.


În următoare fotografie, vedeta s-a fotografiat în timp ce își ține copilul în brațe. Roxana Vancea a ajuns în a 9 a lună de sarcină cu un trup de invidiat.„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea.  Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi.


O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic", spunea recent Roxana Vancea, pentru Viva.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă