Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, îi dă o veste proastă Simonei Halep! Ce se întâmplă cu turneul preferat al româncei

1 lună in urmă 2

Roxana Mărăcineanu, ministrul delegat al Sportului din Franța, a declarat că ia în calcul amânarea turneului de la Roland Garros, din cauza pandemiei de Covid-19.

Turneul de Grand Slam de la Roland Garros, pe care Simona Halep (29 de ani) l-a câștigat atât ca junioară, cât și la senioare, este în pericol de amânare și în 2021! Anul trecut, concursul parizian a fost decalat din luna mai în luna septembrie.

Roxana Mărăcineanu (45 de ani) îi dă o veste proastă Simonei, spunând că este posibilă amânarea turneului de la Roland Garros din cauza pandemiei de coronavirus! Prestigioasa competiție câștigată de Simona Halep în anul 2018 ar trebui să aibă loc, în acest sezon, în perioada 23 mai – 6 iunie.

Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, îi dă o veste proastă Simonei Halep! Turneul de la Roland Garros ar putea fi amânat

„Amânarea turneului de la Roland Garros este o posibilitate discutată cu organizatorii turneului. Suntem în discuţii cu ei pentru a vedea dacă trebuie să schimbăm data pentru ca aceasta să coincidă cu posibila reluare a tuturor marilor evenimente”, a declarat Roxana Mărăcineanu, fostă înotătoare de orgine română, la France Info. Amânarea turneului de la Roland Garros nu i-a picat bine Simonei Halep în 2020! Meciurile s-au desfășurat în condiții neobișnuite, pe o vreme rece, iar a treia jucătoare a lumii a părăsit competiția în optimi, după 1-6, 2-6 cu Iga Swiatek din Polonia.

În circuitul WTA începe sezonul de zgură, Simona Halep fiind înscrisă la turneele de la Stuttgart (19 – 25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 5 mai), Roma (10 – 16 mai) și Roland Garros (23 mai – 6 iunie). Campioana turneului de la Roland Garros este Iga Swiatek, poloneza care a scos-o pe Simona Halep din cursa pentru titlul de anul trecut, eliminând-o în optimile de finală! Halep a triumfat la ediția din 2018, dar mai are alte două finale în palmares, disputate în 2014 (4-6, 7-6, 4-6 cu Maria Sharapova), respectiv 2017 (6-4, 4-6, 3-6 cu Jelena Ostapenko).

The post Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, îi dă o veste proastă Simonei Halep! Ce se întâmplă cu turneul preferat al româncei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă