Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu se pregătesc să devină părinți. Ce planuri au pentru anul acesta: „Acum suntem mai superstițioși”

4 zile in urmă 19

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu formează un cuplu de 8 ani, iar povestea lor de dragoste a fost supusă multor încercări. Cei doi își doresc să devină părinți în acest an, după ce vedeta a pierdut o sarcină în 2019.

În anul 2019, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu urmau să devină părinți, însă, din păcate, vedeta a pierdut sarcina. Deși a fost un moment greu pentru ea, Roxana Ionescu și-a găsit puterea să meargă mai departe și își dorește să rămână din nou însărcinată.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show”, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu au vorbit despre așteptările pe care le au de la anul 2022.

„Ne-am pus în plan să avem un an… nu putem să vă spunem, de fapt. Eu nu pot să spun fără să dau din casă. Ne dorim un an bun. Mie îmi place acea dorință să o țin doar pentru mine. Ne dorim cât mai multe de la anul 2022. Fiecare an vine cu ceva nou și o să vedem la finalul anului la ce ne-am referit acum”, a spus Roxana.

Tinu Vidaicu nu a fost la fel de secretos și a dat de înțeles despre ce este vorba. Aceștia sunt acum puțin mai superstițioși, după întâmplarea tristă care a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani.

„Oricum… V-ați prins din context despre ce este vorba. Dat fiind faptul că în istoric s-au întâmplat niște lucruri suntem acum mai superstițioși ca să zic așa, dar… Preferăm să nu discutăm. Să avem familia sănătoasă. Prietenii cât mai fericiți, să avem cât mai mulți prieteni și să ne distrăm cât mai tare. Să ne distrăm cel puțin ca anul trecut”, a spus spus soțul vedetei.

roxana-ionescu-si-tinu-vidaicu-nuntaIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Roxana Ionescu a reușit să treacă peste evenimentul nefericit și a mărturisit care a fost secretul ei pentru a se vindeca „Uneori trebuie să mai luăm viața și la mișto. Nu trebuie să ne doboare, trebuie să le depășim, să le înțelegem, după să le acceptăm și apoi, cu siguranță, o să avem liniștea și o să ne redobândim fericirea aia. Cam asta este rețeta mea, pe care a adoptat-o și Tinu. Înțelegem ce ni s-a întâmplat, acceptăm ce ni s-a întâmplat și după începem din nou să trăim frumos”

„Când se întâmplă lucruri nasoale este vorba despre lupta aia între emoțional și rațional. În momentul în care poți să treci peste emoționalul ăla și să gândești rațional”, a continuat Tinu Vidaicu.

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani, iar în vara anului trecut s-au căsătorit. Roxana Ionescu este foarte fericită alături de partenerul ei. Aceștia au găsit un echilibru în relația lor și funcționează mai bine ca niciodată.

„Roxana ține flacăra iubirii aprinsă. Eu de multe ori sunt cu gândurile mele și sunt cu multă muncă. Nu e vorba despre flacăra iubirii, pentru că ea există, arde acolo, dar e vorba de atenția noastră unul față de altul. Ne-am obișnuit să nu mai reacționăm la nervi”, a declarat Tinu Vidaicu la Kanal D.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă