Roxana, acuzații grave la adresa fostului fotbalist Cornel Frăsineanu. „Are probleme cu jocurile de noroc și băutura!” Cum a rămas fără toată averea

1 lună in urmă 52

Roxana, fosta soție a lui Cornel Frăsineanu, ex-fotbalistul lui Dinamo și Rapid, a lansat o serie de acuzații grave la adresa acestuia.

Cornel Frăsineanu și Roxana  au divorțat în 2007, iar la 14 ani de la acel moment cea care i-a dăruit fostului fotbalist două fete a vorbit despre relația cu acesta, îl acuză că nu își vizitează fetițele și a lămurit episodul în care ar fi fost prinsă cu instalatorul.

După ce a fost acuzată că l-a înșelat pe fostul fotbalist al lui Dinamo, Roxana a venit cu propria versiune a poveștii.

Roxana, acuzații grave la adresa fostului fotbalist Cornel Frăsineanu

Acuzațiile Roxanei sunt foarte grave, iar aceasta vorbește despre violență, jocuri de noroc și consum de alcool.

„M-am hotărât să spun adevărul, deoarece cei care au cel mai mult de suferit de pe urma acestor articole sunt copiii mei. Nu înțeleg totuși pe cine ar interesa viața mea/noastră, nu m-am considerat niciodată o vedetă, iar Cornel, cu siguranță, nu mai este o vedetă de mult.

Motivul pentru care am hotărât să plec din viața lui acum 14 ani a fost să le ofer copiilor mei o viață normală și liniștită, fără scandaluri, bătăi, jigniri, urlete și umilințe. Am considerat că am luptat de ajuns să salvez relația noastră, din păcate am luptat singură și rezultatele au întârziat să apară. Povestea este foarte lungă și complexă, doar câteva persoane o cunosc cu adevărat. Cine mă cunoaște știe ce fel de om am fost, sunt și voi fi. Nu trebuie să demonstrez nimănui nimic”, a declarat Roxana, fosta soție a lui Cornel Frăsineanu, conform Cancan.ro.

Roxana, despre aventura cu instalatorul și divorțul de Frăsineanu

„Legat de faptul că m-ar fi prins Cornel cu «instalatorul sub calorifer» povestea este foarte diferită. Am cunoscut pe altcineva, într-adevăr în perioada în care noi eram despărțiți, dar nu divorțați în acte. Băiatul respectiv era consultant în vânzări la o companie de bricolaj, iar el lucra pe partea de instalații. Nu a fost doar o simplă aventură, am avut o relație de aproape 10 ani, în urma căreia avem și un băiat”, ne-a mai spus Roxana.

„În urma divorțului, eu nu i-am luat nimic lui Cornel. Din contră, i-am lăsat aproape tot. Am renunțat la afacerea pe care o aveam în Caracal, am vândut tot, iar el a luat banii. A rămas cu două terenuri de 10.000 mp, casa ridicată la Roșu și un BMW X5. Eu mi-am păstrat mașina personală și apartamentul pe care îl aveam la Piatra Neamț”, a declarat Roxana

Cum l-a lăsat voleibalista Daniela Cocoș fără avere pe Frăsineanu

„După ce am terminat divorțul, el a cunoscut-o pe Dana și s-au căsătorit destul de repede deoarece ea a rămas însărcinată. Din acel moment, Cornel a dispărut total din viata copiilor mei. Niciun fel de contact, nu pensie alimentară, mesajul Danei fiind «eu nu rup de la gura copilului meu pentru ai tăi», nu venea să le vadă, mai mult decât atât, atunci când fetele îl sunau, răspundea ea și mințea că nu este acasă. Cornel și-a văzut copiii în opt ani de maxim trei ori, câteva ore la mall.

Tot ea l-a manipulat să treacă tot ce are pe numele ei ca nu cumva să mai am eu pretenții la ceva după, deși cererea de divorț era definitivă, fără drept de apel. Au vândut casa de la Caracal și pământurile și si-au cumpărat un apartament la București, apartament care a fost trecut doar pe numele ei, iar el a semnat o hârtie prin care a renunțat la toate drepturile în favoarea ei. După divorț, ea a rămas cu tot, iar el cu o geantă cu haine cu care a și venit în Anglia.

În fine, foarte curând am realizat că de fapt nu mai avem absolut nimic în comun, că suntem doi oameni foarte diferiți din toate punctele de vedere și că locul meu nu este lângă el. El juca foarte mult la jocuri de noroc, bea foarte mult, iar eu nu am acceptat aceste lucruri în viața copiilor, din nou. I-am spus să plece și fiecare ne-am văzut de viețile noastre. Nu am fugit cu nimeni, ci am muncit, ca și până atunci și mi-am ajutat copiii în continuare”, a mai precizat Roxana.

The post Roxana, acuzații grave la adresa fostului fotbalist Cornel Frăsineanu. „Are probleme cu jocurile de noroc și băutura!” Cum a rămas fără toată averea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă