Rotaru: "Am înțeles că sunt doar 2-3 oameni inteligenți în fotbalul românesc!" Replica lui Becali a venit imediat

1 lună in urmă 59

Liga 1: Dinamo - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 1

EHF Champions League: CSM București - Vipers, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

Replica lui Gigi Becali pentru Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a afirmat că și echipa sa a vrut să facă un cantonament în Turcia, însă nu a vrut să riște o posibilă carantinare a delegației.

Omul numărul 1 la gruparea din Bănie l-a "taxat" pe omologul său de la FCSB, după ce acesta din urmă a spus că "Celelalte cluburi n-au inteligență, de asta n-au mers în străinătate". Acum, a venit o nouă replică din partea lui Gigi Becali.

"Vreau să lămuresc lucrurile cu Mihai Rotaru și vă spun că îl voi suna personal să îi explic ceea ce am vrut să spun. Eu niciodată nu l-am făcut prost pe Rotaru. Nu îi subestimez sub nicio formă inteligența, iar dacă el a făcut ațâția bani la viața lui din afaceri, atunci înseamnă că este un om inteligent. Cu ce i-am subestimat eu inteligența lui Mihai Rotaru?

Nu l-am jignit pe Mihai Rotaru sub nicio formă. Eu am pronunțat numele lui Marcel Popescu, pentru că am văzut că acest om ieșise cu niște declarații și vorbea de siguranță națională și așa mai departe. Marcel Popescu a vorbit de noi câteva zile. Noi am studiat bine legea și am avut unele discuții pentru informarea noastră în care am vrut să aflăm dacă există o formă legală de a evita carantina la întoarcere.

Nu am fentat nicio lege. Dacă nu găseam această formă legală, nu lăsam echipa să plece în Turcia. Nu este vina mea că alți conducători din Liga 1 nu au studiat legea din scoarță în scoarță și nu au găsit această portiță legală. Nu vreau să se spună că Becali iar jignește, că m-am săturat de câte telefoane am primit ca să vorbesc despre acest subiect. Am vorbit o dată și s-a făcut atâta circ, dar FCSB nu are nicio vină”, a spus Becali.

"Aici nu e vorba că eu mă laud că am cheltuit 70, 80 sau 100.000 de euro pentru acest cantonament. Sunt convins că și Mihai Rotaru putea să închirieze un charter pentru echipa lui.

La Rotaru nu a fost vorba de bani, dar repet: nu e vina noastră că ei nu au mai plecat în Antalya. Vreau să terminăm acest subiect și vă mai spun încă o dată că o să îl sun pe Rotaru să îi explic că nu l-am jignit deloc și nu i-am subestimat inteligența”, a mai afirmat Gigi Becali, pentru ProSport.

Etichete: gigi becali , mihai rotaru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă