„Rossonerii” promit spectacol pe San Siro în Serie A » Livrăm cote de 1.55 și 1.70 la AC Milan – Bologna »»

5 luni in urmă 24

Astăzi de la ora 21:45 în cadrul primei runde a noului sezon competițional din Serie A, AC Milan va primi pe teren propriu vizita formației Bologna.


Pariuri pe goluri: Deschidem săptămâna cu o cotă de 3.35 » Selecții din Premier League, Serie A și Liga 1! 


Duelul de pe „San Siro” vine la doar câteva zile după victoria pe care „rossonerii” au obținut-o în Europa League cu Shamrock Rovers în deplasare, scor 2-0, rezultat în urma căruia Ibrahimovic & co s-au calificat în următorul tur preliminar al competiției.

„Diavolul” milanez pleacă la startul acestui sezon de Serie A cu aspirații mari și cu obiectivul declarat de a obține o clasare în primele patru ale campionatului care să-i asigure astfel participarea în Champions League. Acesta este și motivul pentru care formația lui Stefano Pioli nu ia în calcul decât victoria astăzi contra unei echipe de mijlocul clasamentului care a terminat sezonul precedent pe locul 12, pentru AC Milan fiind foarte important să debuteze cu dreptul în noul campionat.

„Rossonerii” s-au impus în patru din ultimele cinci directe, un meci terminându-se nedecis, iar la ultima reprezntație de pe „San Siro” cu Bologna au făcut spectacol total, partida terminându-se cu scorul de 5-1.

Ponturi AC Milan – Bologna
„1”-  Cota 1.55
Zlatan Ibrahimovic înscrie oricând în meci- Cota 1.70

Echipe probabile AC Milan – Bologna
AC Milan: Donnarumma – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernandez – Bennacer, Kessie – Castillejo, Calhanoglu, Rebic – Ibrahimovic
Bologna: Skorupski – Dijks, Tomiyasu, Danilor, De Silvestri – Dominguez, Poli – Barrow, Soriano, Orsolini – Palacio

The post „Rossonerii” promit spectacol pe San Siro în Serie A » Livrăm cote de 1.55 și 1.70 la AC Milan – Bologna »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă