"Ronaldo va deveni ținta #1 a găștilor criminale!" CR7 a luat măsuri ca-n filme, pentru a fi în siguranță în Manchester

1 lună in urmă 26

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Portughezul a părăsit orașul britanic în 2009, iar de atunci lucrurile au luat o turnură negativă în ceea ce privește protecția locuitorilor. Activitatea infracțională a crescut foarte mult în Anglia în ultimul timp, mai ales în Londra, dar și în celelalte orașe. 

Cristiano Ronaldo a angajat o echipă de foști soldați sau polițiști pentru a a fi în siguranță în Manchester

Conform publicației engleze Daily Star, Ronaldo este la curent cu ce se întâmplă în ultimul timp în țara britanică. O sursă apropiată din anturajul fotbalistului ar fi explicat sursei menționate anterior faptul că șeptarul de pe Old Trafford a luat mai multe măsuri pentru a-și proteja familia și locuința de posibilii jefuitori.

"Cristiano a fost avertizat încă din 2009, de când a plecat din Manchester, că zona a devenit un adevărat magnet pentru găștile criminale. Acum va deveni ținta lor numărul unu. Aceste găști necruțătoare au devenit din ce în ce mai violente. Jefuiesc case și terorizează familiile jucătorilor. Țintesc proprietățile acestora când știu că jucătorii nu sunt acolo și de multe ori pândesc o casă chiar și cu săptămânile înainte să dea spargerea.

Cristiano nu vrea să-și asume niciun risc, așa că o echipă a fost deja formată pentru a se asigura că el și familia sa vor fi protejați încă din momentul în care se vor stabili în Manchester. Din momentul în care a aterizat în Manchester, are o echipă de bodyguarzi alături de el. Este formată din foști soldați, polițiști și ofițeri de protecție apropiată. Toți dintre ei conduc mașini antiglonț și sunt antrenați să se ocupe de cei mai violenți și periculoși infractori. De fiecare dată când Cristiano iese afară, ei vor fi aproape și se vor asigura că este în siguranță. Și când Cristiano și familia sa se vor muta la asa lor, ea va fi monitorizată 24/7.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Casa lui va avea zeci de camere, toate interconectate. Cei care vor privi ca ochiul din umbră vor putea interveni mai rapid chiar și decât poliția. Familia sa va avea acces la o cameră de urgență, dacă vor deveni ținta hoților. Va costa o avere, dar din punctul de vedere al lui Ronaldo, este un preț care merită plătit pentru siguranța familiei lui ", a explicat sursa publicației britanice.

Cristiano Ronaldo i-a interzis mamei sale să îi mai urmărească meciurile

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a acordat recent un interviu celebrului jurnalist britanic Piers Morgan, în care a dezvăluit că i-a interzis mamei sale să mai privească meciurile foarte importante în care acesta evoluează. Prin urmare, e puțin probabil ca mama lusitanului să fie prezentă pe Old Trafford la partida contra "coțofenelor".

"Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: 'Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd și mama, așa că nu mai ai voie să te uiți la sferturi, semifinale sau finale'. Îmi pun prietenii să stea cu ea și se apucă să se plimbe prin casă. A leșinat de două ori pe stadion. Se emoționează foarte tare, nu înțeleg de ce. Așa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari", a explicat Ronaldo.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , manchester
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă