Ronaldo și-a ales dieta pe care o va urma la Manchester United! Specialitatea de care nu se va atinge niciun coleg

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

În cei trei ani petrecuți la Juventus, CR7 a avut un chef personal, care gătea doar anumite alimente și folosea ingrediente speciale, precum uleiul de cocos.

Cristiano Ronaldo le-a înmânat chefilor de la Manchester United o listă cu ingrediente și preparate speciale

După ce s-a întors în Anglia, Ronaldo a rămas fără Girgio Barone, iar de alimentația sa se ocupă chefii angajați la Manchester United. Conform unei surse de pe Old Trafford, portughezul le-a oferit recent o listă cu ingredientele și preparatele pe care vrea să le mănânce. Unul dintre acestea este bacalhu, o specialitate cu cod sărat, care va fi și pe placul multor colegi, întrucât și britanicii au rețete tradiționale bazate pe pește, precum celebrul Fish and Chips. Cu toate acestea, nu toate preferințele lusitanului sunt și pe gustul coechipierilor.

"Lui Cristiano îi plac foarte mult proteinele, chestii precum felii de șuncă, ouă și avocado, iar chefii încearcă să îl ajute oferindu-i câte ceva din gustul de acasă. Îi place mult și caracatița, dar majoritatea băieților nu vor fi foarte atrași - deși clar funcționează pentru Ronny! Chiar dacă încearcă să convertească câțiva coechipieri la mâncarea portugheză, unii dintre aceștia vor fi dezamăgiți să afle că nu e vorba de pui Peri-Peri", a declarat sursa.

Fostul chef al lui Ronaldo a dezvăluit de ce arată atât de bine portughezul la 36 de ani

Girgio Barone, cel care a fost bucătarul personal al lusitanului timp de trei ani, cât timp fotbalistul a locuit la Torino. Într-un interviu acordat recent, italianul a dezvăluit faptul că Ronaldo este foarte atent la ce mănâncă, și deși multă lume ar tinde să creadă contrariul, în dieta portughezului nu există ingrediente costisitoare.

"Nu există ingrediente scumpe (n.r. în dieta lui Ronaldo). Doar sănătoase. Folosesc ingrediente naturale și organice - pește, pui, ouă, avocado, ulei de cocos și orez negru. Trebuie să ai grijă de corpul tău ca și cum ai avea grijă de un Ferrari!

Folosesc ulei de cocos (n.r. motivul pentru care Ronaldo arde foarte multe calorii). Este la fel de important să bei și multă apă, dar să fie purificată. Și multă! Desigur, toate acestea se combină cu antrenamentele intense. Dar odihna este la fel de fundamentală precum nutriția si antrenamentele, inclusiv cea de după-amiază. Și e important să mânânci seara devreme, nu târziu", a explicat Barone.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , dieta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă