Ronaldo Deaconu negociază cu două cluburi din Bundesliga: ”Vreau să îmi fac un nume!”

1 săptămână in urmă 20

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Fotbalistul se desparte de formația antrenată de Ilie Poenaru din cauza problemelor financiare care au devenit în ultima perioadă din ce în ce mai mari.

Ronaldo Deaconu negociază cu două cluburi din Bundesliga: ”Vreau să îmi fac un nume!”

Chiar dacă va deveni liber de contract, jucătorul de 24 de ani are de unde alege. Printr-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special, Ronaldo Deaconu a dezvăluit că se află în negocieri avansate cu două formații din Bundesliga.

În plus, Deaconu spune că pe numele său au sosit oferte și din Polonia și Turcia. Totuși, dacă pentru cluburile din Germania, ar accepta orice compromis, pentru celelalte, Ronaldo nu este sigur că ar părăsi România.

Mijlocașul este ofertat și de două echipe din Liga 1, iar stilul uneia dintre ele i se potrivește mănușă, spune Deaconu.

Deaconu a dezvăluit și numele unuia dintre cluburile din Bundesliga care îl dorește: Greuther Furth, echipa aflată pe ultimul loc. În ciuda acestui lucru, mijlocașul este convins că un eventual transfer în Bundesliga ar reprezenta o rampă de lansare pentru el.

Suntem în negocieri avansate cu câteva cluburi, două din Germania, unul din Polonia. Și din Turcia e interes foarte mare. Nu voi pleca din România dacă echipa nu va fi o rampă de lansare pentru mine. Am spus impresarilor să facă totul pentru ofertele din Germania pentru că în Bundesliga se ajunge foarte greu. În rest, contează rețeta financiară. Două echipe din România mi-au spus că mă așteaptă. La una dintre ele stilul de joc mi se potrivește mănușă, e chiar pe calitățile mele.

Oriunde mă duc, mă duc cu ambiție foarte mare. Nu vreau să mă opresc aici. Vreau să îmi fac un nume. Sper că până la finalul lunii să se alinieze astrele. Îmi doresc să merg în afară. E timpul să fac pasul acesta, vreau să fac contact cu fotbalul mare. Unul dintre echipele din Germania este Greuther Furth”, a declarat Ronaldo Deaconu, la Digi Sport Special.

Ronaldo Deaconu, nevoit să își vândă mașina ca să își plătească ratele! Situație dramatică la Gaz Metan Mediaș

Jucătorul a dezvăluit că a fost nevoit să recurgă la măsuri drastice pentru a-și plăti ratele la bancă din cauză că nu și-a primit salariul din partea clubului Gaz Metan Mediaș. Deaconu a fost nevoit să își vândă mașina cumpărată din banii strânși în perioada în care evolua pentru HNK Gorica.

”Cinci luni nu am primit bani. S-a plătit un salariu de către primărie. Este foarte greu. Eu mi-am vândut mașina în decembrie ca să îmi acopăr niște rate și un credit la un dezvoltator în Brașov. Am luat-o cu banii din Croația, țineam mult la ea, dar ce să fac?”, a declarat Ronaldo Deaconu, la emisiunea Digi Sport Special.

Etichete: liga 1 , gaz metan medias , bundesliga , ronaldo deaconu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă