Ronaldo ar putea ajunge la City, dar nu e principala ”țintă” a lui Guardiola

2 luni in urmă 22

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Manchester City este una dintre posibilele destinații ale lui CR7, mai ales că bogații care controlează clubul de pe Etihad ar vrea să dea o ”replică” la transferul lui Leo Messi la PSG.

Ronaldo, două variante în această perioadă de mercato

Ronaldo are două variante în această perioadă de mercato. Să își respecte contractul și să rămână la Juventus și în acest sezon, sau să se transfere la Manchester City. Agentul său, Jorge Mendes, lucrează deja de trei săptămâni la această mutare.

Doar că Pep Guardiola l-ar dori mai mult pe Harry Kane, de la Tottenham, pentru care „cetățenii” au făcut o nouă ofertă. Aceasta ar fi principala țintă a lui City pentru această perioadă de transferuri, notează jurnalistul Nicolo Schira. Totuși, șansele ca englezul să ajungă la Manchester sunt nule, Harry Kane anunțând deja că a decis să rămână la Tottenham.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

  • 101 goluri în 134 de meciuri oriciale are Cristiano Ronaldo pentru Juventus.

Cristiano Ronaldo a cerut să fie rezervă la Juventus în prima etapă. Atacantul le-a spus colegilor că vrea la Manchester City

Un indiciu al posibilei plecări a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus a fost la prima etapă din Serie A, cu Udinese, când starul portughez a cerut să fie lăsat pe bancă.

Decizia sa ar fi fost luată pentru a nu se accidenta și pentru a putea prinde transferul mult dorit. Cu toate acestea, dezvăluirile din ultima vreme spun că Ronaldo le-a spus unor colegi că el ar vrea să ajungă la Manchester City.

Etichete: manchester city , juventus , cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă