"Ronaldo a bătut 20 de lovituri libere și nu i-a intrat niciuna! Eu am luat o minge și am marcat!" Cum s-a "răzbunat" CR7

1 săptămână in urmă 11

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Ce spune Rafael van der Vaart despre Cristiano Ronaldo

Retras din fotbal în 2018, fostul mijlocaș olandez a rememorat o întâmplare petrecută în chiar primul sezon al lui CR7 pe Santiago Bernabeu.

"Într-o zi, după antrenament, Cristiano Ronaldo a luat 20 de mingi și a început să bată lovituri libere. Nu i-a intrat niciuna. Am luat și eu o minge și am marcat, după care i-am spus 'Așa se face'! În ziua meciului, am avut o lovitură liberă, Ronaldo a luat mingea și a bătut direct la păianjen. Mi-a zis 'Așa se face!'.", a declarat Rafael van der Vaart.

Cristiano Ronaldo se gândește deja la despărțirea de Manchester United

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) se gândește deja la despărțirea de Manchester United, formație la care a revenit vara trecută după 12 ani petrecuți la Real Madrid și Juventus.

Contractul portughezului va expira abia în vara anului 2023, însă CR7 ar dori să își grăbească plecarea de pe Old Trafford, în cazul în care ”diavolii” nu îi vor aduce în vară un înlocuitor pe măsură lui Ole Gunnar Solskjaer.

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis recent după o serie de rezultate sub așteptări ale lui Manchester United, iar în locul său a fost numit antrenor principal Ralf Rangnick, însă doar până la finalul sezonului, atunci când va deveni consilier de fotbal la formația de pe Old Trafford. Astfel, cuvântul său va avea o pondere destul de mare în numirea noului antrenor de la United.

Potrivit Daily Star, alegerea noului antrenor va conta foarte mult pentru viitorul lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul este hotărât să părăsească din nou Manchester United în cazul în care noul antrenor nu îi va fi pe plac.

Aceeași sursă precizează că favoriți pentru a-i prelua locul pe banca tehnică al lui Rangnick sunt Mauricio Pochettino, Erik Ten Hag și Brendan Rodgers.

”A simțit că la Manchester United poate fi mult mai bine decât este acum. S-a născut câștigător și vrea să câștige cât mai multe trofee. Cel care va fi numit antrenor îl va ajuta să decidă în legătură cu viitorul său”, a declarat o sursă apropiată clubului.

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , rafael van der vaart

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă