Ronald Koeman, sub lupa conducerii Barcelonei! Ce legendă ar putea să-l înlocuiască pe olandez

1 lună in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Barcelona trece pintr-o perioadă de tranziție, în special din cauza plecării lui Leo Messi, omul datorită căruia echipa catalană a fost o forță în ultimii ani. Totuși, presa din Spania speculează pe seama faptului că Joan Laporta nu are prea mare încredere în Ronald Koeman, manager-ul olandez pe care l-a găsit la echipă în momentul în care a câștigat alegerile, în luna martie a acestui an.

Eventualele rezultate negative ar putea să-i fie fatale olandezului, mai ales că și în vară au fost discuții pe seama înlocuirii sale, dar în cele din urmă s-a decis ca Ronald Koeman să primească în continuare credit.

Xavi, principalul favorit să-l înlocuiască pe Koeman

Legendarul fost mijlocaș al catalanilor, Xavi, este ținta principală a lui Joan Laporta în eventualitatea demiterii lui Ronald Koeman, anunță sursa citată. Actualmente antrenor la Al-Sadd, în Qatar, Xavi a recunoscut că a avut și în trecut oferte de la echipa unde a crescut, dar a refuzat din diverse motive.

"Din fericire sau nefericire, am refuzat-o pe Barcelona de două ori din diferite motive - familiale, profesionale, contractuale. A fost dificil, pentru că sunt fan al Barcelonei, dar nu a fost momentul.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Prima ofertă a fost acum un an, dar am decis că nu este momentul. Nu este nicio grabă. Xabi Alonso spunea recent că vrea să fie antrenor în felul lui și m-am identificat cu viziunea lui", a declarat Xavi, pentru La Vanguardia, citat de Marca.

  • 57 de meciuri a fost Koeman antrenorul Barcelonei, din care în 37 a reușit să învingă
  • 2,11 e media de puncte strânse pe meci
  • A câștigat Cupa Spaniei alături de catalani în sezonul precedent
Etichete: la liga , xavi , xavi hernandez , ronald koeman barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă