Ronald Koeman mai primește și laude! O legendă a Barcelonei îi oferă toată susținerea înainte de El Clasico

1 lună in urmă 17

  • La Liga: Barcelona - Real Madrid, duminică, 17:15, Digi Sport 1

  • Ligue 1: Marseille - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Duelul dintre Barcelona și Real Madrid se joacă, de la ora 17:15, și poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1 și Digi 4K, sau pe www.digisport.ro, de către abonații RCS & RDS.

Ronald Koeman mai primește și laude! O legendă a Barcelonei îi oferă toată susținerea înainte de El Clasico

În ultimul timp, la clubul catalan există nenumărate discuții privind viitorul lui Ronald Koeman, antrenorul principal al echipei. Mulți consideră că Barcelona și-a pierdut identitatea cu el pe bancă, iar unele recorduri rușinoase înregistrate în acest sezon i-a făcut pe unii suporteri să-și piardă răbdarea.

Cu toate acestea, Koeman reușește să mai găsească și susținători. Unul dintre ei este Albert Ferrer, fotbalist ce a adunat peste 200 de selecții în tricoul blaugrana, reușind să devină de cinci ori campion al Spaniei.

În opinia fostului fundaș lateral, olandezul este persoana potrivită pentru a se afla la cârma Barcelonei, întrucât este învățat să mizeze pe jucătorii tineri, lucru dovedit încă o dată și în acest sezon.

"Cred că se descurcă destul de bine. Lucrurile care se întâmplă în spatele cortinei la o echipă vor afecta mereu jucătorii și antrenorul. A sosit într-un moment dificil, dar sezonul trecut s-a descurcat bine. Gândindu-ne la viitor, chiar este nevoie de un antrenor care crede în tinerele talente. L-a avut în prejmă pe Johan Cruyff și a trecut pe la școala lui Ajax, care se bazează pe jucători tineri.

Așa că eu consider că e grozav să îl avem. Barcelona încă se află în căutarea unui sistem potrivit și a unei abordări corecte, dar cred că asta e destul de normal, având în vedere circumstanțele. Face o treabă bună", a explicat fostul fotbalist, conform Mirror.

Ronald Koeman va miza, probabil, pe tinerii Ansu Fati și Gavi în El Clasico

Ronald Koeman va fi nevoit să mizeze și pe unii jucători tineri din lot. Este de așteptat ca olandezul să-i trimită încă din primul minut în teren pe Ansu Fati și Gavi (18 ani, respectiv 17 ani), chiar dacă aceștia nu au foarte multă experiență în fotbalul mare. 

Cei doi puști-minune ai Barcelonei au oferit recent un interviu, în cadrul căruia au explicat ce înseamnă pentru ei partida cu Real Madrid.

"Pentru mine, este un meci pe care mereu am visat să-l joc. Adevărul este că suntem foarte motivați să obținem o victorie în această partidă. Din fericire, am avut deja oportunitatea să debutez în 'El Clasico', a fost o zi foarte palpitantă pentru mine, deoarece a fost ceva ce s-a întâmplat pentru prima dată.

Nu ne-am putut adjudeca victoria, am făcut egal (1-1), dar am fost foarte fericit că am putut ajuta și am contribuit cu ceva pentru echipă. Gavi trebuie să rămână calm. Deja știe ce reprezintă acest meci și are destulă personalitate încât să fie motivat", a declarat atacantul, potrivit Be Soccer.

Etichete: barcelona , ronald koeman , albert ferrer
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă