Ronald Koeman, încă o decizie șoc la Barcelona! Riqui Puig a fost trimis să își caute o altă echipă la care să joace

2 months ago 4

Barcelona se pregătește de noul sezon din La Liga, după ce nu a jucat în primele două etape, iar antrenorul Ronald Koeman a luat o decizie surprinzătoare.

Tehnicianul a hotărât că nu mai are nevoie de mijlocașul Riqui Puig (21 de ani) în acest sezon și l-a lăsat să își caute echipă până la finalul perioadei de mercato.

Ronald Koeman l-a trimis pe Riqui Puig să își caute altă echipă

Koeman i-a spus lui Puig că nu intră în planurile sale pentru acest sezon și că ar fi bine să plece, pentru a nu rămâne pe bară. Cel mai probabil, mijlocașul va fi împrumutat, conform Rac1, post de radio din Catalonia.

Decizia este una surprinzătoare atât pentru fotbalist cât și pentru fani, având în vedere că Puig era văzut ca fiind un jucător de bază pentru sezonul 2020/2021, mai ales că la finalul sezonului trecut, chiar președintele Josep Maria Bartomeu a spus că spaniolul va avea la dispoziție mai multe minute în teren, pentru a-și demonstra capacitățile.

Puig a debutat la prima echipă a Barcelonei în sezonul trecut, acumulând 15 meciuri și oferind trei pase de gol.

Leo Messi și Ronald Koeman au îngropat „securea războiului”. Argentinianul a fost convocat la primul amical al formației FC Barcelona din acest sezon

FC Barcelona nu a mai jucat niciun meci după dezastrul din duelul cu Bayern Munchen, scor 2-8, în „sferturile” Ligii Campionilor din sezonul trecut. De atunci s-au întâmplat multe. Antrenorul Ronald Koeman a fost numit în locul lui Quique Setién, iar Leo Messi a fost la un pas să plece de la echipă.

Atacantul argentinian nu s-a prezentat la ședințe de pregătire și a anunțat că nu mai vrea să joace la FC Barcelona. Între timp a revenit la sentimente mai bune. A făcut testul pentru COVID-19 și s-a prezentat la antrenamente.

Ronald Koeman a făcut un gest prin care vrea să arate că a lăsat deoparte problemele cu starul echipei. L-a convocat pe Leo Messi pentru amicalul cu Gimnastic Tarragona, jucat pe 12 septembrie și terminat cu scorul de 3-1.

Leo Messi și istoria conflictului cu Ronald Koeman

Jurnaliștii spanioli au scris foarte mult după ce Leo Messi a vrut să părăsească formația catalană, folosind-se de o clauză din contract care îi permite să plece la final de sezon. Ziariștii iberici au dezvăluit că a fost vorba de un conflict dur între antrenorul Ronald Koeman și starul din Argentina.

Olandezul i-ar fi spus că de acum încolo va trebui să-și ia în serios rolul de jucător și că nu va mai accepta să-l vadă implicat, la echipă, când este vorba de program, transferuri și tactică de joc.

„Acum, voi continua în club pentru că președintele mi-a spus că singura modalitate de a pleca era să plătesc clauza de 700 de milioane de euro și acest lucru este imposibil. Barcelona mi-a dat totul de când am venit aici, nu mi-a trecut prin cap să merg în instanță.

Copiii mei nu vor să plecăm din Barcelona și nici să schimbe școlile. Când am comunicat soției și copiilor dorința mea de a pleca, a fost o dramă. Întreaga familie a început să plângă. Am privit mai departe și vreau să concurez la cel mai înalt nivel, să câștig titluri, să joc în Liga Campionilor, a spus Leo Messi, potrivit goal.com.

The post Ronald Koeman, încă o decizie șoc la Barcelona! Riqui Puig a fost trimis să își caute o altă echipă la care să joace appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools