Ronald Koeman, după plecarea lui Lionel Messi: "E mai mult vorba de echipă acum!" Cum se va descurca Barcelona fără argentinian

2 luni in urmă 57

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Schimbarea de campionat a argentinianului îl lasă pe Ronald Koeman în fața unei provocări reale, olandezul fiind nevoit să implementeze un sistem care nu mai depinde de Messi.

Ronald Koeman a explicat cum se va descurca Barcelona fără Lionel Messi

Așa cum era de așteptat, tehnicianul catalanilor speră ca alți jucători să ia atitudine și să încerce să acopere golul uriaș lăsat de Messi. Barcelona are în acest moment probleme cu accidentările, însă Koeman garantează că, în efectiv complet, gruparea blaugrana are în continuare un lot foarte bun.

"Sigur că ne va fi mai greu să înscriem goluri. Messi a marcat de 30 de ori sezonul trecut. Așa că alți jucători trebuie să ne aducă mai mult și să facă pasul următor, dar e mai mult vorba de echipă acum, nu doar de un jucător. Trebuie să o facem împreună. Sperăm să revină câțiva fotbaliști după accidentările lor, cum ar fi Ansu Fati și Coutinho, apoi vom avea un lot puternic. Vom munci mai mult, vom face mai mult pentru a reuși ce se așteaptă lumea de la noi.

Încă suntem în tranziție. Trebuie să înțelegem că acest început de sezon este dificil. Încă avem COVID prin preajmă, dar și jucători accidentați, așa că nu putem să jucăm cu toți, pentru că ne lipsesc oameni buni. Am făcut un presezon bun, au venit câțiva jucători tineri, dar dacă vor reveni și cei accidentați, lotul rămâne unul puternic", a mărturisit Koeman.

Cum o vede Lionel Messi pe Barcelona fără el

În cadrul conferinței de presă susținute duminică de către argentinian pe Camp Nou, sextuplul câștigător al Balonului de Aur a fost întrebat cum crede că se va descurca fostul său club fără el.

"Mai mulți jucători vor continua să vină. Fotbaliștii vin și pleacă. Așa cum a spus și Laporta, clubul este mereu mai important decât oricine. La început, va fi ciudat, dar oamenii se vor obișnui. Au venit fotbaliști foarte buni, Barcelona are un lot grozav și toate sunt la locul lor", a răspuns Messi.

În această perioadă de transferuri, Barcelona a realizat patru mutări: Memphis Depay (27 de ani), Sergio Aguero (33 de ani), Emerson (22 de ani) și Eric Garcia (20 de ani).

Etichete: barcelona , lionel messi , ronald koeman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă