Romprest reacţionează în scandalul convocării AGA de către Paul Păcuraru: „Am depus plângere penală pentru convocarea unei AGA false”

1 lună in urmă 1

Romprest, reacţionează la decizia instanţei anunţată de fiul patronului Realitatea Plus şi susţine că a depus o plângere penală la PCAB, pentru AGA falsă. Răzvan Duca, directorul executiv Romprest, a declarat că Maricel Păcuraru şi „acoliţii săi” au încercat fără succes de 17 ori să înregistreze AGA falsă, iar acum, a 18-a oară, judecătoarea nu a înţeles despre ce este vorba. Mai mult, Romprest a înregistrat şi plângere penală la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, pentru falsificarea de documente, conform Stiripesurse.ro.

„Este o decizie pe o AGA în fals, pentru care am făcut plângere şi am completat ori de câte ori s-a încercat înregistrarea acelei AGA la Registrul Comerţului. Dosarul a fost trimis la instanţă. În instanţă, noi am câştigat de 17 ori împotriva acestor falsuri pe care le face Maricel şi cu acoliţii dânsului, avocaţii şi toată lumea care e implicată.

Au făcut o AGA în fals, în paralel cu AGA statutară făcută de compania Romprest. Au luat procesul verbal de la AGA statutară şi l-au pus la AGA lor, în care au scris ce au vrut. Asta s-a întâmplat. S-au dus la Registrul Comerţului cu această AGA falsă, s-a încercat să se înregistreze, s-au dus în instanţă, noi am făcut intevenţie.

În instanţă am câştigat de 17 ori, Astăzi a fost a 18-a oară, o judecătoare ori nu a înţeles despre ce vorba, ori nu a vrut să înţeleagă. Pe baza falsului, le-a investit solicitările. Mai mult de atât nu am ce să comentez. Este plângere penală făcută la Parchetul Curţii de Apel, pentru că este implicat şi un avocat în acest fals. Este completată de fiecare dată când a încercat din nou să o înregistreze. Comentariul să sperăm că îl face Parchetul asupra celor întâmplate, să sperăm cât mai curând. Noi vom face apel la această mizerie mâine dimineaţă şi continuarea o să o aşteptăm. Sperăm ca instituţiile statului să nu mai stea în pasivitate”, a declarat Răzvan Duca.

Romprest, în mijlocul unui scandal între acţionari

Paul Păcuraru, fiul lui Maricel Păcuraru, acuzat de unul dintre acționarii Romprest că vrea să preia conducerea societății ”prin acte false” și ”prin interpuși”, a declarat pentru G4Media.ro că instanța a soluționat litigiul dintre acționari, iar potrivit deciziei Tribunalului București, comunicată azi, instanța i-ar fi dat lui dreptate. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Anterior, Directorul General Adjunct al companiei Romprest, Marian Bogdan Adimi, împreună cu Directorul Executiv, Răzvan Duca Ghenoiu, au semnat în numele companiei un punct de vedere în care o acuză pe Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, că s-a aliat cu patronul Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, pentru a elimina de pe piață compania românească.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a invitat marţi la dialog pe „cel mai mare acţionar” al companiei Romprest – Detaco Ltd – pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii în privinţa salubrizării din Sectorul 1. „Cel mai mare acţionar Romprest este îngrijorat de actuala conducere şi şi-a cerut scuze pentru felul în care această companie tratează comunitatea locală şi instituţia Primăriei”, afirma Armand.

Citeşte şi: Copreşedintele AUR, Claudiu Târziu: „Am luat o decizie de excludere a doamnei Diana Şoşoacă şi a domnului Mihai Lasca. Nu e vorba de o demisie, e vorba de o excludere”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă