Romelu Lukaku, pedepsit după ce l-a atacat pe Thomas Tuchel. Ce decizie a luat antrenorul lui Chelsea

3 săptămâni in urmă 19

  • La Liga: Getafe - Real Madrid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Atletico Madrid - Rayo Vallecano, duminică, 17:15, Digi Sport 1

Internaționalul belgian s-a plâns că sistemul tactic folosit de Tuchel nu-l avantajează și a anunțat că își dorește să revină la Inter, club pe care regretă că l-a părăsit. Antrenorul german s-a arătat nemulțumit de discursul lui Romelu Lukaku și a luat o măsură disciplinară împotriva jucătorului său.

Thomas Tuchel l-a pedepsit pe Romelu Lukaku după ultimele declarații ale atacantului! Belgianul nu a fost convocat pentru partida Chelsea - Liverpool

Mai exact, Tuchel nu l-a inclus pe Lukaku în lotul lui Chelsea pentru partida deosebit de importantă contra celor de la Liverpool, din runda cu numărul 21 din Premier League, informează The Athletic. Londonezii sunt la 11 puncte de liderul Manchester City și au neapăîrată nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu ”cetățenii”, iar absența belgianului poate cântări enorm în jocul de pe Stamford Brigde de duminică.

  • În acest sezon, Romelu Lukaku a bifat 18 meciuri oficiale la Chelsea, a marcat 7 goluri și a dat două pase decisive.
  • În august 2021, Romelu Lukaku a revenit la Chelsea, care i-a plătit o sumă uriașă lui Inter, 116 milioane de euro.
  • 100 de milioane de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku, potrivit Transfermarkt.

"Fizic, sunt bine. Dar nu sunt mulțumit cu situația de la Chelsea. Tuchel a ales să joace un alt sistem. Eu nu mă las, o să fiu profesionist. Nu sunt mulțumit cu situația, dar sunt profesionist și nu pot să renunț acum.

Cred că tot ce s-a întâmplat în vară nu trebuia să se întâmple în felul acesta... modul în care am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii lui Inter - asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit. Acum e momentul potrivit să spun ceea ce simt”, a fost declarația cu care Lukaku a încins spiritele.

Bineînțeles că nu ne place asta, face un zgomot de care nu avem nevoie și nu ajută. Nu vrem să amplificăm cazul mai mult decât este acum. E ușor să scoți vorbe din context, să o iei pe scurtătură, să creezi titluri în presă, iar mai târziu să îți dai seama că nu e chiar atât de rău și poate că nu asta a vrut el să spună", a venit prompt răspunsul lui Tuchel.

Etichete: chelsea , chelsea liverpool , romelu lukaku , thomas tuchel , lukaku pedepsit

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă