Romelu Lukaku, declarație pe modelul Mihăiță Pleșan, după ce s-a întors la Chelsea Londra, deși a jucat și la Manchester United: „Am susținut clubul de mic și e o binecuvântare că mă întorc”

2 luni in urmă 31

Romelu Lukaku a dat prima declarație de la revenirea la Chelsea Londra și susține că oferta primită de la Roman Abramovici a venit la momentul potrivit pentru ambițiile sale.

Chelsea a confirmat oficial transferul lui Lukaku de la Internazionale Milano pentru 115 milioane de euro.

Romelu Lukaku, prima reacție de la revenirea la Chelsea Londra: „Este un sentiment uimitor”

Internaționalul belgian Romelu Lukaku s-a întors la Chelsea Londra, după ce patronul Roman Abramovici le-a plătit chinezilor care conduc Internazionale Milano fabuloasa sumă de 115 milioane de euro.

Chelsea își întărește astfel și mai mult candidatura pentru titlu în Premier League, iar Lukaku a anunțat deja, în prima sa declarație de la revenire, care sunt obiectivele pe care le are.

„Sunt fericit și binecuvântat că mă întorc la acest club minunat. A fost o călătorie lungă pentru mine: am venit aici când eram un copil care avea multe de învățat, acum mă întorc cu multă experiență și mai matur.

Relația pe care o am cu acest club înseamnă atât de mult pentru mine, așa cum știți deja. Am susținut Chelsea de mic și acum să mă întorc și să încerc să-i ajut să câștige mai multe titluri este un sentiment uimitor.

Modul în care merge clubul se potrivește perfect ambițiilor mele la 28 de ani și tocmai am sărbătorit câștigarea titlului în Serie A. Cred că această oportunitate vine la momentul potrivit și sper să putem avea mult succes împreună”.

Atacantul a povestit și despre adevărata aventură pe care a avut-o în fotbalul de elită european:

„De când am părăsit Chelsea, a fost o călătorie lungă, cu multe suișuri și coborâșuri, dar aceste experiențe m-au făcut puternic și provocarea este să încerc să ajut echipa să câștige trofee importante. Abia aștept să încep și să ajut clubul să obțină cât mai mult succes”.

Granovskaia, încântată de transfer: „E unul dintre cei mai buni din lume”

Marina Granovskaia, omul numărul 1 de la Chelsea, a vorbit despre transferul de senzație reușit de echipa unde este director: „Romelu Lukaku este pur și simplu unul dintre cei mai buni atacanți și marcatori din lume. Suntem absolut încântați că îl aducem înapoi la clubul pe care îl iubește și suntem mândri să-i adăugăm talentul în echipa noastră câștigătoare a Ligii Campionilor.

Bineînțeles că dorim să ne bazăm pe succesul din sezonul trecut, iar Lukaku va juca un rol important în atingerea obiectivelor noastre. Sunt sigur că toți fanii lui Chelsea se vor alătura mie pentru a-i spune bine ai venit acasă, Romelu!”.

 

The post Romelu Lukaku, declarație pe modelul Mihăiță Pleșan, după ce s-a întors la Chelsea Londra, deși a jucat și la Manchester United: „Am susținut clubul de mic și e o binecuvântare că mă întorc” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă