Romelu Lukaku are porțile închise la Inter Milano

1 săptămână in urmă 16

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Atacantul belgian a mărturisit că și-ar dori să revină la Inter Milano, însă șansele ca acest lucru să se materializeze sunt extrem de mici.

Romelu Lukaku are porțile închise la Inter Milano

Potrivit Sempre Inter, sunt șanse nule ca Romelu Lukaku să revină la Inter Milano sub formă de împrumut pentru cea de-a doua parte a sezonului.

Clubul milanez nu ar lua în considerare o revenire a fotbalistului belgian din mai multe motive. Unul dintre ele este că oficialii clubului nu vor să îi plătească o parte din salariul lui Lukaku până la finalul sezonului, iar suma nu este deloc mică. La Chelsea, Romelu Lukaku încasează 12 milioane de euro, iar, în cazul unui împrumut, Inter ar trebui să suporter jumătate din sumă, adică șase milioane de euro.

Al doilea motiv este că nerazurii nu vor să strice echilibrul din vestiar prin aducerea lui Romelu Lukaku.

Mai mult, potrivit Sky Sports, atacantul belgian este blocat la Chelsea cel puțin până anul viitor. Se pare că sunt ”zero șanse” ca Romelu Lukaku să plece de la Chelsea în această iarnă sau în vară. Belgianul va trebui să aștepte până în iarna următoare pentru a părăsi formația antrenată de Thomas Tuchel.

Romelu Lukaku vrea să revină la Inter Milano

În cadrul unui interviu acordat Sky Sports, Romelu Lukaku a fost întrebat dacă l-ar sfătui pe Lautaro Martinez, despre care a spus că e jucătorul pentru care ar fi ”murit pe teren”, să-l urmeze la Chelsea, iar răspunsul belgianului a fost cât se poate de clar.

Mi-e dor de Lautaro Martinez, mi-aș fi dat viața pe teren pentru el încă din prima zi în care ne-am cunoscut.

Să vină Lautaro Martinez alături de mine la Chelsea în viitor? Nu! Lautaro, stai la Inter, pentru că voi reveni acolo (n.r. râde)”, a spus Romelu Lukaku.

Etichete: chelsea , inter milano , romelu lukaku

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă