Romario Pires, dezgustat de atacul lui Pițian: "E prea mult să fiu făcut maimuțoi"

4 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Romario Pires a oferit o scurtă declarație pentru Digi Sport și nu înțelege de ce Andrei Pițian l-a insultat în acest fel: "Sunt de atâția ani în România, poate am mai auzit cuvântul <<negru>>, dar pe acesta eu nu-l consider rasist.

Însă să se ajungă să mă facă cineva <<maimuțoi>> este deja prea mult. Pentru ce!? M-am săturat să fiu arătat cu degetul",  a spus Romario Pires, pentru Digi Sport.

VIDEO Scandal pe gazon după Chindia - Hermannstadt 2-0

Ce apare în raportul de arbitraj al meciului Chindia - Hermannstadt. Acuzații grave de rasism în cazul Pițian - Pires

Pițian nu s-a aflat în lot pentru meciul de la Buzău, însă cu toate acestea a putut intra pe stadion și a urmărit partida din tribuna oficială. Sibienii l-au acuzat pe Andrei Pițian că l-a jignit pe Romario Pires, folosind cuvântul "maimuțoi".

Din informațiile Digi Sport, situația este mai gravă, iar în raportul de arbitraj ar apărea întreaga desfășurarea a acestui incident. S-ar părea că Pițian, aflat în tribună, l-a luat în colimator pe Romario Pires încă din startul partidei și l-a strigat "Tarzan" în repetate rânduri.

Mai mult decât atât, Pițian s-ar fi bătut și cu pumnii în piept de mai multe ori, încercând să imite gesturile unei gorile. Totul spre direcția lui Romario Pires. Arbitrul partidei, Adrian Cojocaru, nu a putut să-l elimine pe Andrei Pițian pentru că nu figura pe foaia de joc. "Cavalerii în negru" au putut doar să-l avertizeze pe Pițian, însă Comisia de Disciplină se poate sesiza după primirea raportului.

La finalul partidei Romario Pires a început să-l înjure pe Andrei Pițian după ce a auzit când i s-a strigat: "Ce faci așa, ca un maimuțoi?". Ulterior, Pires a fost eliminat și între cele două echipe a izbucnit un conflict pe gazon.

VIDEO Rezumatul meciului Chindia - Hermannstadt 2-0

Etichete: rasism , andrei pitian , romario pires , live video chindia hermannstadt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă