Romario Pires a rupt tăcerea! Ce spune despre scandalul rasist + Cere ca Andrei Pițian să fie pedepsit. „S-a bătut cu pumnii în piept! Eram foarte trist!”

3 săptămâni in urmă 24

Romario Pires a rupt tăcerea după scandalul iscat de Andrei Pițian la finalul meciului Chindia Târgoviște – Hermannstadt, scor 2-0.

Imediat după ce Andrei Pițian a negat toate acuzațiile la adresa sa, brazilianul din lotul lui Hermannstadt a susținut că fotbalistul Chindiei a avut reacții rasiste la adresa sa pe tot parcursul meciului pierdut de echipa sa în fața grupării din Târgoviște, scor 0-2.

Totodată, Romario Pires cere ca Andrei Pițian să fie pedepsit după ce raportul arbitrului Adrian Cojocaru o să ajungă la comisii.

Romario Pires a rupt tăcerea după scandalul iscat la Chindia – Hermannstadt

„Vreau să spun că cine suferă așa ceva, nu vreau să fiu recunoscut drept un băiat rasist. Eu vreau ca oamenii care se ocupă de așa ceva să își facă treabă. Eu am și colegii care au auzit, au vorbit cu acest băiat, care au auzit același lucru. Sunt sigur că mai multe persoane au văzut. Nu vreau să zic că e un băiat fără caracter, rasist, cu sufletul rău. Vreau să se facă dreptate.

Eu vă spun sincer. Am 32 de ani, am 14 ani de fotbal profesionist. Nu pot să mint. Pe parcursul meciului, eu n-am auzit. Comentau la faze, dar nimic la adresa mea. Băieții care au fost în tribune, au auzit și mi-au zis că m-a făcut în felul acela tot meciul: tarzan, regele junglei. De ce să acuz băiatul de ceea ce n-am văzut și n-am auzit? Mi-au spus în autocar, că pe teren eram foarte trist și supărat.

Eu, după ce s-a terminat meciul, când l-am văzut în teren pe acest băiat, nu am sărit la el. În momentul în care a intrat pe teren, a bătut în piept și mi-a zis: „Fă acum ca un maimuțoi”. S-a bătut cu pumnii în piept, am văzut și auzit foarte clar. În acel moment am sărit la el, l-am împins, dar n-am vrut să sar la el. El știe foarte bine ce a zis. Eu am probleme în România, am familie în România. Pe teren am auzit o groază de chestii, nu pot să accept asta. Nu știu dacă sunt toate imaginiile. Înainte să intre el și să facă acele gesturi, îi salutam pe băieții de la Chindia”, a spus Romario Pires.

The post Romario Pires a rupt tăcerea! Ce spune despre scandalul rasist + Cere ca Andrei Pițian să fie pedepsit. „S-a bătut cu pumnii în piept! Eram foarte trist!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă