Românul înjunghiat de un alt român, la abatoarele Tonnies din Germania, nu a avut nicio șansă. Colegii l-au găsit în stare de inconștiență

1 lună in urmă 1

Incident sângeros la un abator din Germania. Un român şi-a înjunghiat mortal colegul, tot român, după o dispută. Atacatorul a fost arestat. Autorităţile vor să afle acum dacă bărbatul a premeditat crima. 

Crimă înfiorătoare între români, la abatoarele Tonnies din Germania

Corpul victimei a fost găsit lângă banda de tranşare. Era şapte dimineaţa, ora la care angajaţii fac schimbul de tură. Bărbatul de 34 de ani avea o rană în piept şi era inconştient. Colegii au intervenit imedat, apoi românul a fost preluat de paramedici şi dus la spital.

Dr. Andre Vielstädte, purtător de cuvânt Tönnies: A avut loc un caz de omucidere în departamentul de tranșare a cărnii. Colegii și echipele de salvare au aplicat imediat măsuri de prim-ajutor. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde, din nefericire, a decedat din cauza rănilor.

Atacatorul a fost identificat şi arestat imediat. Un alt român angajat la acelaşi abator. Colegii spun că i-au auzit pe cei doi certându-se. Informaţii neconfirmate de poliţie vorbesc despre o crimă din gelozie. Poliţia a făcut apel la angajaţi şi a creat o linie roşie unde oamenii pot suna în siguranţă pentru a da detalii despre crimă.

Abatoarele Tönnies, locul unde lucrează mii de români din Germania

Vlad Drăghicescu, corespondent Observator în Germania: Producţia în principala fabrică Tonnies din localitatea Rheda-Wiedenbruck a fost parţial sistată pentru mai multe ore, pentru ca poliţiştii să poată colecta probe. Autopsia a confirmat suspiciunea că tânărul de 34 de ani a fost ucis prin înjunghiere în piept. Suspectul, un român de 35 de ani, care este în arest.

Nu este pentru prima dată când abatoarele Tonnies sunt în lumina reflectoarelor. Anul trecut, 1.500 de angajaţi s-au infectat aici cu noul coronavirus. Mediatizarea situaţiei a atras atenţia şi asupra condiţiilor în care lucrează şi locuiesc angajaţii abatoarelor printre care se numără şi mii de români. Scandalul a dus la schimbarea legislaţiei muncii în Germania.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

roman mort germania abatoarele tonnies crima
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă