Românul care duce o viață de lux într-o închisoare din Franța: ”Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regește”

1 lună in urmă 23

George D., un român închis în Franța, își etalează viața de lux din închisoare în mediul online. Primește mâncare, băutură, are acces la două telefoane mobile și se filmează când le face dedicații dușmanilor de după gratii.

George și-a făcut cont pe rețeaua de socializare încă din noiembrie 2020, iar de atunci povestește că o duce ”regește” în pușcărie, potrivit replicaonline.ro.

Bărbatul spune că ”dai în cap și ajungi la lux”, dar își bate joc și de contribuabili, pe care îi numește ”slugoi”. Mai mult, le transmite urmăritorilor ”să nu mai stea cu mâna întinsă” și să îi urmeze exemplul.

”Haideţi să vă arăt ce ne-a adus Justiţia la masă astăzi. Sunteţi invidioşi! Slugoii, pardon, contribuabilii ne plătesc, iar noi o ducem regeşte!”, spune George D.

Este fanul manelistului Dani Mocanu, căruia îi ascultă melodiile și le transmite dedicații dușmanilor.


Cu toate că toate celulele din închisorile din Franța dispun de telefoane, bărbatul are două telefoane mobile. Autoritățile franceze au explicat anterior că scopul măsurii este ca deținuții să păstreze legătura cu familia.

Citeste si:

Marele actor francez Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 de ani

 o instalațaie de injectare a apei de mare în câmpurile petroliere

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă