Românul care a devenit multimilionar în SUA. A trăit pe străzi, dar acum a ajuns să aibă peste 100 de proprietăți. Cum a făcut, de fapt, avere

3 săptămâni in urmă 32

Un român a ajuns să aibă o avere imensă, însă a fost nevoit să treacă prin numeroase clipe dificile pentru a ajunge unde este astăzi. Povestea lui este extrem de cunoscută, mai ales pentru că acesta a dormit pe străzi înainte de a da lovitura și a devenit extrem de bogat.

Cine este românul care a devenit multimilionar în SUA

Nick Mocuta deține nu mai puțin de 100 de proprietăți și are o avere imensă la 37 de ani. Totuși, el s-a confruntat cu diverse probleme de-a lungul timpului, ba chiar a dormit și pe băncile din parcuri, ținând cont că avea doar 500 de dolari în momentul în care a venit în SUA.

Multimilionarul a crescut în România, însă și-a dorit să plece în America și să devină bogat și cunoscut. Acesta nu cunoștea limba engleză în momentul în care a plecat din țară. El a ajuns în Los Angeles la vârsta de 21 de ani cu doar 500 de dolari, bani primiți de la bunica sa.

Nick Mocuta a ajuns extrem de bogat. Ce a fost nevoit să facă după ce a ajuns în SUA

Chiar dacă era absolvent al școlii de afaceri, el nu avea relații sau venituri, așa că nu a găsit un apartament în care să locuiască. Acesta a dormit pe bănci în parc și a mâncat cât se poate de ieftin pentru a se asigura că banii o să îi ajungă și pentru zilele viitoare.

„Primul taxi pe care l-am luat spre oraș m-a costat 100 de dolari. Am rămas astfel cu 400 de dolari, am avut un șoc cultural, n-o să uit niciodată momentul…

M-am trezit dormind pe bănci în parcurile din LA, cu un buget minuscul. Cumpăram câte un hamburger de 1 dolar de la McDonald’s și le spuneam să nu pună brânză, ca să nu plătesc în plus.”, a spus el pentru Jam Press.

Totuși, el nu s-a lăsat și a reușit să își găsească anumite locuri de muncă. Acesta nu câștiga un salariu satisfăcător, însă a reușit să strângă bani pentru a închiria un apartament și pentru a lua licența de broker imobiliar. Abia în 2013 viața lui s-a schimbat total.

Ce afacere i-a adus succesul, de fapt

Nick Mocuta a vândut diferite produse importate din China, printre care telefoane mobile, pe eBay. El a dat lovitura cu această afacere, câștigând 4.000 de dolari lunar după doar șase luni. Acesta a rămas pe piața comerțului electronic și în zilele noastre averea lui se ridică la 40 de milioane de dolari.

Românul deține multe magazine online și a strâns o mulțime de bani, însă nu a uitat de rudele sale. Acesta le-a cumpărat apropiaților bunuri și case, în averea sa regăsindu-se 100 de apartamente în România și SUA, dar și 4 mașini de lux.

„E o afacere de familie, nu e nimic mai bun decât să le dai oamenilor libertatea financiară de a renunța la locurile lor de muncă, pentru a sta mai mult cu familia. Fericirea de pe fețele lor mă face să muncesc și mai mult pentru ei.”, a adăugat el.

 

The post Românul care a devenit multimilionar în SUA. A trăit pe străzi, dar acum a ajuns să aibă peste 100 de proprietăți. Cum a făcut, de fapt, avere appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă