Românii se înghesuie să-şi planifice sejurul de sărbători. La Băile Felix, pachetele încep de la 1.100 lei de persoană

3 zile in urmă 20

Statiunile balneo-climaterice sunt o variantă tot mai cautată de turiştii care vor să petreacă sărbătorile în ţară. 

''Este o staţiune superbă, o vizităm de peste 10 ani.''

"Tot ce înseamnă apă, tot ce înseamnă personal, tot ce înseamnă natură este superb.'' 

Pe lângă peisaj, argumente convingătoare sunt tratamentele de care au parte şi apa termală de care se pot bucura şi când afară sunt grade cu minus.

''Te ajută şi la oase şi e plăcut, e ceva aparte.''

Deşi abia am trecut de jumătatea lui septembrie, hotelierii spun că 70% dintre locurile disponibile pentru vacanţa de iarnă au fost deja rezervate.

Dumitru Fechete, director complex hotelier: Începând cu weekend-ul prelungit de 1 decembrie când vom avea o masă tradiţională, vedeta va fi un viţel la proţap. Petrecerea de Revelion, unde vom avea inclusiv o petrecere în costum de baie la zona de aqua park, unde vom avea spuma party, aqua zumba şi un carnaval. 

Pachetele încep de la 1.100 lei de persoană

Gazdele pregătesc ca în fiecare an, o mulţime de surprize pentru turiștii care se vor bucura şi de un festin pe măsura distracţiei. 

Lucian Fășie, bucătar: Pe lângă că o să le pregătim în bucăăria noastră, o să gătim şi în faţa clientului, o să avem mămăliguţă, o să avem sarmale. Peştele e de neuitat în noaptea de Revelion, o să gătim un sturion. 

Pachetele de sărbători încep de la 1.100 lei pentru o persoană şi pot ajunge chiar şi la 3.500 de lei în funcție de tipul de cazare și numărul de zile petrecute în stațiune

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Românii se înghesuie să-şi planifice sejurul de sărbători. La Băile Felix, pachetele încep de la 1.100 lei de persoană

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă