Românii răniți în accidentul din Bulgaria vor fi internați la Spitalul Floreasca. Pacientul în stare gravă a ajuns deja

1 săptămână in urmă 38

Sambata, 06 August 2022, ora 16:06

49 citiri

Românii răniți în accidentul din Bulgaria vor fi internați la Spitalul Floreasca. Pacientul în stare gravă a ajuns deja

Ministerul Sănătății a anunțat că sâmbătă după-amiază, 6 august, romanii răniți în accidentul produs în Bulgaria vor fi aduși la Spitalul Floreasca din București.

”Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca așteaptă pacienții români răniți în accidentul din Bulgaria.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătății responsabil cu asistența medicală, Cătălin Vișean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie.

Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spital și urmează să sosească și următorii răniți.

La nivelul Ministerului Sănătății s-a constituit o echipă operativă care este gata să acorde suportul necesar victimelor”, a anunțat MS.

Accidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 5 august, pe drumul principal Ruse - Veliko Târnovo, între satele Kutsina și Polikraishte.

n autocar se aflau 26 de pasageri români și doi șoferi turci. Aseară, în jurul orei 2, autobuzul a ratat virajul în apropiere de satul Kutsina și a lovit o mașină înmatriculată în Olanda, care staționa. Autobuzul s-a lovit apoi de partea dreaptă și de un copac de pe marginea drumului.

Trei dintre pasagerii autobuzului au murit pe loc. Opt cetățeni români au fost răniți, deocamdată se știe că unul dintre ei are un traumatism cranio-cerebral grav. Starea celorlalte victime este în curs de clarificare la spitalul din Veliko Târnovo. Cei trei pasageri din satul Draganovo aflați în mașină nu au fost răniți.

Citeste si:

Cine este Asztalos Csaba, șeful CNCD. Membru al instituției încă de la înființare și președinte de 17 ani

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) este condus de peste 17 ani de către Asztalos Csaba, care de altfel este membru al instituției încă de la înființarea sa în 2002....

AUR își trimite politicienii la școală. Cu ce se ocupă academia condusă de Claudiu Târziu

Partidul AUR a început să își trimită politicienii la școală, iar în acest sens a creat ”Academia AUR”, o ”școală politică a partidului, formată în vederea instruirii continue a...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă