Românii îl contestă pe Adrian Mutu, care e la un pas să preia naționala de la Mirel Rădoi, dar italienii nu știu cum să îl ridice în slăvi! Gazzetta dello Sport l-a inclus în topul celor mai bune transferuri realizate de Juventus Torino

2 săptămâni in urmă 14

Italienii de la celebra Gazzetta dello Sport l-au inclus pe Adrian Mutu în topul celor mai bune transferuri realizate vreodată de Juventus Torino în luna ianuarie, cunoscută drept una dintre cele mai puțin ofertante din acest punct de vedere.

Adrian Mutu este unul dintre jucătorii care i-a impresionat pe fanii lui Juventus, formație la care a ajuns în 2005, după ce s-a despărțit de Chelsea Londra. Italienii de la Gazzetta dello Sport consideră că „Briliantul” este unul dintre cei mai importanți jucători care au ajuns la gruparea din Torino în prima lună a anului, una în care piața transferurilor de regulă nu oferă soluții foarte bune.

Jurnaliștii l-au inclus pe cel care are șanse mari să fie noul selecționer al echipei naționale a României într-un top select, din care mai fac parte, printre alții, Mohamen Sissoko și Andrea Barzagli.

Adrian Mutu, într-un top select la Juventus Torino

Adrian Mutu a fost foarte apreciat în perioada petrecută la Juventus Torino, unde a reușit 11 goluri și opt pase de gol în 46 de meciuri jucate în tricoul „zebrelor”. Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport consideră că românul este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști care au fost transferați de „Bătrâna doamnă” în prima lună a anului.

„În decursul anilor, Juventus a bifat câteva transferuri stratosferice în ianuarie și au găsit câteva sclipiri într-o perioadă de transferuri care, de obicei, nu este prea ofertantă. Iată cele mai bune transferuri de iarnă realizate de bianconeri”, a notat Gazzetta dello Sport, conform Digi Sport.

În acest top întocmit de italieni, Adrian Mutu (46 de meciuri – 11 goluri și opt pase de gol) se află într-o companie selectă, alături de Mohamed Sissoko (100 de meciuri – trei goluri și cinci pase de gol), Alessandro Matri (92 de meciuri – 31 de goluri și opt pase de gol), Andrea Barzagli (281 de meciuri – două goluri și șase pase de gol) și Martin Caceres (119 meciuri – șapte goluri și șase pase de gol).

The post Românii îl contestă pe Adrian Mutu, care e la un pas să preia naționala de la Mirel Rădoi, dar italienii nu știu cum să îl ridice în slăvi! Gazzetta dello Sport l-a inclus în topul celor mai bune transferuri realizate de Juventus Torino appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă