Românii au talent 2021. Priscilla a încins atmosfera pe ritmuri africane

1 lună in urmă 2

Românii au talent 2021. Priscilla este originară din Nigeria, însă locuiește în Sibiu. A ajuns în România cu fratele ei, care e fotbalist și a jucat în Sibiu. E aici de patru ani.

A început Faculatea de Medicină. Nu știa deloc limba română, însă după un an a reușit să se înțeleagă cu oamenii. Spune că încă învață și își dorește mult sa o stăpânească bine, pentru ca îi place foarte mult.

E pasionată de dans, la 6-7 ani a început cu hip-hop. A trecut spre afro dance pentru ca e cel mai reprezentativ pentru ea.

Citeşte şi: Radu Palaniţă, în doliu. Câştigătorul sezonului 10 Românii au talent: „Ziua de mâine nu ne este promisă”

Mama ei este în Nigeria, iar tatăl ei a murit când ea avea patru ani.  La început, lumea se uita insistent la ea și la fratele ei, pentru că erau singurii din oraș de culoare. Acum crede că oamenii s-au obișnuit cu ea, scrie Pro TV.

Priscilla a încins atmosfera pe ritmuri africane

Mai vreaaaaauuu! Eşti minunată, eşti frumoasă şi dansezi foarte bine„, a fost comentariul Andrei.

Dansul ăsta nu este despre abilităţile tehnice, mai mult despre energia şi vibraţia pe care o împărtăşeşti. Îmi place foarte mult„, a spus Alexandra Dinu.

Florin Călinescu a comentat în stilul său caracteristic: „Nu ştiu ce ai făcut, dar ai chemat şi ploaia şi jaguarul din mine, şi focul, şi apa„, iar Andi Moisescu a conchis: „E cam limpede că ne-ai vrăjit, Priscilla. Ai patru de DA şi ne vedem în etapa următoare„.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă