ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV: Bunicuţa talentată la 87 de ani!

2 săptămâni in urmă 55

ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Doar o săptămână a trecut de la lansarea sezonului #unusiunu Românii au talent și deja am avut ocazia să ne bucurăm de momente de neuitat, de voci care ne-au fermecat, de dansuri care ne-au purtat în lumi de poveste și de acrobații care ne-au lăsat fără respirație. Mâine, cel mai iubit show de divertisment revine cu o nouă ediție spectaculoasă!

ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV

A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată. ”Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, va declara Smiley, după ce se va așeza la masa juriului, alături de Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Andi Moisescu le va fi alături de la distanță, dar va comenta și va trăi împreună cu ei magia spectacolului.

”Românii au talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi. Cu toate acestea, juratul s-a declarat fericit să vadă încântarea lui Smiley: ”Mă bucur că a trăit aceste momente”. Care vor fi primele reacții ale noului jurat și cum se va descurca Pavel singur în culise, aflăm mâine seară!

Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”. Cine este noul jurat

ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. O concurentă de 87 ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: ”Întotdeauna mi-am dorit să cânt. Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.

În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari. ”Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.

Și de această dată, cei de acasă pot fi alături de spectacolul de la Pro TV! Dacă vor comenta pe Facebook, Twitter sau Instagram, iar textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, mesajul ar putea ajunge pe ecrane în timpul emisiunii! Nu ratați o nouă ediție Românii au talent!

ROMÂNII AU TALENT 12 februarie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.

Smiley și Pavel Bartoș, moment amuzant în culisele de la Românii au talent. Cum au discutat cu doi concurenți din Franța
Smiley și Pavel Bartoș reușesc să anime atmosfera din culisele de la Românii au talent, chiar și în condițiile în care trebuie să respecte anumite reguli impuse de pandemie.

Cei doi dau dovadă de imaginație în timpul dialogurilor pe care le au cu concurenții, așa cum s-a întâmplat și în cea de-a doua ediție, cu Cecile și Roman.

În încercarea lor de a vorbi în franceză cu aceștia, Smiley și Pavel au oferit un moment savuros, în stilul lor caracteristic, spre amuzamentul concurenților.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă