Românii au atacat o secție de poliție din Bavaria, după ce un bărbat a fost arestat pentru violarea unui copil de 4 ani / 135 de polițiști au fost mobilizați pentru respingerea agresorilor

2 luni in urmă 27

Polițiștii dintr-o secție din localitatea Miesbach, sudul Bavariei, au fost asediați de o bandă de români aflați în trecere prin oraș, marți, 10 august, anunță Passauer Neue Presse, citând agenția de știri germană (DPA). Aproximativ 30 de bărbați și femei au încercat să scoată din arest un bărbat de 22 de ani, acuzat că a violat un copil de 4 ani, într-o toaletă. Depășiți numeric, polițiștii germani au solicitat ajutorul colegilor din alte orașe, în total fiind implicați în operațiune 135 de oameni de ordine și 35 de persoane de la Crucea Roșie Bavareză (BRK). Doi polițiști și trei români au fost răniți în urma atacului. Germanii au fost loviți cu pumnul, în timp ce românii au fost răniți în urma ripostei forțelor de ordine, cu bastoane și gaze lacrimogene.

Sursa foto: captură video /tegernseerstimme.de/

Românii au încercat inițial să-i convingă pe polițiști că tânărul acuzat de viol este nevinovat, după care au recurs la violență. Au smuls ușa de la intrarea în secția de poliție, iar polițiștii au fost atacați cu pietre și șlapi, relatează presa germană.

În final, polițiștii au reușit să respingă atacul, iar tabăra românilor a fost încercuită și fiecare membru al ei a fost verificat. Patru dintre ei au fost arestați pentru mai multe infracțiuni, printre care vătămare corporală gravă, ultraj, împotrivire la arestare și acte sexuale în fața unui minor.

Tânărul de 22 de ani, acuzat de viol, a fost adus marți după-amiază în fața judecătorului acesta emițând un mandat de arestare.

Sursa foto: captură video /tegernseerstimme.de/

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă