Romania vaccineaza cu doua seruri diferite in paralel. 8.501 de persoane au primit vineri prima doza de Moderna

2 luni in urmă 2

Autoritatile responsabile au anuntat vineri, 5 februarie, situatia vaccinarilor la nivelul Romaniei in ultimele 24 de ore.

Situatia la zi arata ca 8.501 au primit prima doza de la producatorul Moderna, in timp ce 1.106 de la Pfizer. Alti 17.150 de oameni au fost vaccinati cu rapelul de la producatorul Pfizer.

Comparativ cu 4 februarie, prima zi in care serul Moderna a fost utilizat in Romania, vineri a fost inregistrata o crestere usoara de ritm, cu doar aproximativ 2.000 de doze in plus folosite.

Numarul total al persoanelor vaccinate pana acum in Romania se ridica la 821.552, dintre care 165.516 de persoane au primit ambele doze ale vaccinului.

Mai puteti citi:

Furnizorii de energie au umflat milioane de facturi ale romanilor pentru a se finanta. Ministrul Energiei, victima a escrocherieiDirectorul adjunct al Apelor Romane si-a angajat tatal pensionar, prin detasare, la Sistemul de Gospodarire a Apelor din BotosaniDe unde vine numele clanului Sadoveanu. Liderul interlop care seamana cu marele scriitorUimitoarea poveste a unui om al strazii din Italia, cu bani si proprietati, care a murit de frig intr-un adapost improvizat din cartoane"Sa fie lumina": Cum a fost acoperit calugarul Sebastian Jitaru, acuzat de procurori ca a violat mai multi baieti, timp de 10 ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă