România va întâlni duminică, de la ora 21.45, naționala din Liechtenstein, pe Arena Națională

1 lună in urmă 26

Arena Națională va găzdui 3 meciuri din grupa C la EURO 2020. Cât ar cheltui un austriac dacă vrea să vadă toate meciurile AustrieiArena Națională va găzdui 3 meciuri din grupa C la EURO 2020. Cât ar cheltui un austriac dacă vrea să vadă toate meciurile Austriei

Naționala României se pregătește pentru cel mai ușor meci de luna aceasta din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

Elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc Liechtenstein, pe Arena Națională, de la 21:45.

Meciul va debuta cu un moment de reculegere după moartea lui Ivan Patzaichin.

România vine după prima victorie fără gol primit din mandatul lui Rădoi și întâlnim cea mai slabă echipă din grupă, deci am putea să ne așteptăm la o victorie facilă, mai ales că jucătorii sunt cu moralul ridicat după meciul cu Islanda, ba chiar au arătat și un joc bun. Suntem pe locul 4 în grupă, dar avem șansă să urcăm după meciul de azi și după cel de pe 8 septembrie cu Macedonia de Nord

FRF: Denis Drăguș a părăsit accidentat cantonamentul României

Atacantul Denis Drăguș a părăsit sâmbătă seara cantonamentul României din cauza unei accidentări. Este al doilea jucător care părăsește cantonamentul naționalei, după internaționalul Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la Covid 19.

Potrivit Federației Române de Fotbal (FRF), la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Islanda, atacantul Denis Drăguș a resimțit dureri și a trebuit să părăsească ședința de pregătire. Acesta a fost și motivul pentru care nu a făcut parte din lotul de 23 al României pentru meciul cu islandezii.

„În această dimineață, Denis a efectuat investigații complexe, coordonate de staff-ul medical al naționalei. Concluziile acestora indică faptul că problema musculară a lui Drăguș îl face indisponibil pentru partidele de mâine, cu Liechtenstein, și miercuri, cu Macedonia de Nord”, a transmis federația sâmbătă seara.

În aceste condiții, Denis Drăguș a părăsit cantonamentul tricolorilor.

El este al doilea jucător care părăsește cantonamentul, după internaționalul Dorin Rotariu, care a fost testat pozitiv la Covid 19.

The post România va întâlni duminică, de la ora 21.45, naționala din Liechtenstein, pe Arena Națională appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă