România U21, start ratat cu Ungaria! Marius Marin, la un pas de eliminare! Mijlocașul nu va juca cu Germania | FOTO

1 lună in urmă 2

Naționala lui Adi Mutu a avut un start de meci greu cu Ungaria U21. Denis Ciobotariu și Marius Marin au fost avertizați, iar mijlocașul celor de la Pisa va rata cea mai grea partidă a grupei, cu Germania.

România a remizat, 1-1, cu naționala Țărilor de Jos (Olanda), în primul meci al grupei A de la Campionatul European de tineret din Ungaria și Slovenia. Tricolorii nu pot rata victoria cu maghiarii, pentru a nu periclita șansele de calificare.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

România U21, start ratat cu Ungaria! Marius Marin, la un pas de eliminare! Mijlocașul nu va juca cu Germania

România a avut un început de meci mai greu, iar Denis Ciobotariu și Marius Marin au fost avertizați. Mijlocașul celor de la Pisa a primit cartonașul galben în minutul 7 și va rata meciul cu Germania, din ultima etapă a grupei.

Marius Marin a intrat într-un conflict cu unul dintre maghiari, iar arbitrul a considerat gestul lui ca unul nesportiv. Mai mult, acesta a fost acuzat pentru simulare.

Marius Marin este la al doilea cartonaș galben, după cel din prima partidă, cu Țările de Jos.

Mihai Stoichiță l-a dat de gol pe Adi Mutu

Mihai Stoichiță l-a dat de gol pe Adi Mutu și a explicat cum a pregătit duelul de astăzi. Directorul tehnic al FRF (Federația Română de Fotbal), este sigur că echipa națională a României U21 poate să se impună în fața ungurilor, toate acestea deoarece „tricolorii” lui Adi Mutu sunt superiori fotbaliștilor Ungariei.

„Echipa a demonstrat în primul meci că poate juca fotbal. Avem jucători care îți pot depune candidatura și pentru echipa mare. E foarte important să batem Ungaria.

Tot ce a făcut Adi a fost pentru revenirea cu picioarele pe pământ, pentru revenirea fizică de după meciul cu Olanda. Astea sunt lucrurile importante, pe care le-a pus la punct în ultimele două zile.

Echipa Ungariei e de bătut, nu e o echipă de care să te sperii. Trebuie să o respecți, dar să o bați la modul cel mai serios. Din punct de vedere al nivelului fotbalistic, suntem superiori”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la Digi Sport.

Echipele de start:

România U21: Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Moruțan, Ganea, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Opruț, Drăgușin, Dulca, Cîmpanu, Oaidă, Chindriș, Oct. Popescu, Itu, Vlădoiu, Ad. Petre

Ungaria U21: Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Csonka, Mezei – Skribek, Szendrei, Kiss – Szoke
Rezerve: Auerbach, Kovacs, Varju, Huszti, Palincsar, Biro, Tamas, Hinora, Kata, Barany, Bukta, Kovacsreti

The post România U21, start ratat cu Ungaria! Marius Marin, la un pas de eliminare! Mijlocașul nu va juca cu Germania | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă