România U21, antrenamentul oficial înaintea meciului decisiv cu Germania U21 de marți! Adrian Mutu, discuții individuale cu jucătorii | FOTO&VIDEO

2 luni in urmă 2

Naționala României sub 21 de ani a efectuat luni antrenamentul oficial înaintea duelului de marți cu reprezentativa similară a Germaniei, de la ora 19:00, din grupele Campionatului European de tineret care se desfășoară în Ungaria și Slovenia.

„Tricolorii” lui Adrian Mutu au ieșit la antrenament cu zâmbetul pe buze, ca și cum ar zăbovi în continuare sentimentul de fericire de după victoria superbă cu Ungaria U21, scor 2-1.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Mutu, discuții individuale cu jucătorii

Presa a avut acces doar în primele 15 minute ale antrenamentului, timp în care Adrian Mutu a vorbit individual cu mai mulți jucători în parte, printre care Alex Mățan și Denis Haruț.

Apoi, selecționerul a stabilit să împartă lotul în două grupe, care au făcut câteva minute de 5 contra 2.

Și în această dimineață jucătorii naționalei mici au avut o scurtă ședință de pregătire la hotelul unde sunt cazați.

Mutu nu se va putea baza la meciul de marți, cu Germania, pe căpitanul Marius Marin și pe George Ganea, fiind suspendați. De altfel, selecționerul s-a arătat vizibil deranjat de faptul că George Ganea a primit un galben pentru proteste în meciul câștigat cu Ungaria U21, scor 2-1.

Pentru România U21 urmează meciul cu Germania U21, ultimul din grupele Campionatului European de tineret, care se va disputa marți, 30 martie, de la ora 19:00, pe Bozsik Arena, din Budapesta. Partida va putea fi urmărită în direct la TVR 1 și în format liveTEXT pe ProSport.ro.

Clasamentul Grupei A

Germania – 4 puncte România – 4 puncte Olanda – 2 puncte Ungaria – 0 puncte

The post România U21, antrenamentul oficial înaintea meciului decisiv cu Germania U21 de marți! Adrian Mutu, discuții individuale cu jucătorii | FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă