România U21 a avut penalty clar în fața Ungariei U21! Gafă mare făcut de arbitrul meciului de la Euro U21

3 săptămâni in urmă 1

România U21 a avut un penalty clar în duelul cu Ungaria U21, de la Campionatul European, după ce Andrei Ciobanu a fost faultat clar în careu.

Înainte ca maghiarii să deschidă scorul, tricolorii puteau să marcheze pentru 1-0, dar arbitrul n-a acordat un penalty clar, în minutul 50 al meciului de la Budapesta.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

România U21, penalty clar refuzat în meciul cu Ungaria U21

Autorul unui gol superb în remiza cu Olanda U21, scor 1-1, Andrei Ciobanu putea să fie din nou decisiv pentru ca echipa lui Adrian Mutu: mijlocașul a fost faultat clar în careu primele minute din repriza secundă, dar centralul Lawrence Visser a refuzat să acorde lovitură de la 11 metri.

Arbitrul din Belgia a comis o eroare imensă, reluările demonstrând că fotbalistul care ar putea să plece în curând de la Viitorul a fost faultat clar în careu. Maghiarii au scăpat de un moment delicat, centralul hotărând să acorde o repunere din colțul careului mic.

Echipele de start:

România U21: Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Moruțan, Ganea, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Opruț, Drăgușin, Dulca, Cîmpanu, Oaidă, Chindriș, Oct. Popescu, Itu, Vlădoiu, Ad. Petre

Ungaria U21: Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Csonka, Mezei – Skribek, Szendrei, Kiss – Szoke
Rezerve: Auerbach, Kovacs, Varju, Huszti, Palincsar, Biro, Tamas, Hinora, Kata, Barany, Bukta, Kovacsreti

Faza grupelor se desfăşoară în perioada 24-31 martie, iar primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la turneul Final 8, care e programat între 31 mai şi 6 iunie, în aceleaşi ţări, Slovenia şi Ungaria.

The post România U21 a avut penalty clar în fața Ungariei U21! Gafă mare făcut de arbitrul meciului de la Euro U21 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă