Romania U19, învinsă la scor de Turcia, dar calificată. Situația finală a clasamentului

2 săptămâni in urmă 8

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Tinerii jucători români s-au calificat în turul de elită, chiar și după înfrângerea cu Turcia, terminând pe locul a doilea în grupă.

Turcia U19 - România U19 4-1

Elevii lui Adrian Vâsîi s-au duelat cu reprezentativa Turciei pentru primul loc în grupă, iar micii tricolori au pierdut, cu 4-1.

Pantea a marcat primul gol al meciului, în minutul 7, din penalty, dar totul avea să fie doar un motiv de ambiție în plus pentru adversari.

Gergely și-a dat autogol în minutul 29, pentru ca Cebeci și Yaldir să facă scorul să fie deja dezechilibrat înainte de pauză.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

Kaplan a închis socotelile cu 7 minute înainte de final, aratând că naționala U19 a Turciei a fost net superioară.

Totuși, locul doi era deja asigurat, iar calificarea în turul de elită era decisă înaintea partidei cu Turcia.

Echipa trimisă pe teren contra Turciei: Borbei - Pantea, Gergely, Coubis, Lazar - Sîrbu, Pandele - Hofman, Tanasa, Bodisteanu - Burnete

România U19, pe locul 2

Într-o grupă în care s-au mai aflat Estonia și San Marino, tricolorii au respectat calculele hârtiei și au bătut adversarele mai slab cotate.

Aceste victorii au asigurat a doua poziție în grupă, care aduce calificarea în turul de elită, ultimul înainte de Campionatul European U19.

Etichete: romania u19 , turcia u19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă