România U18, învinsă în al doilea amical cu Ungaria U18, în care ”tricolorii” lui Văsâi și-au dat și un autogol. FRF a ”uitat” de acest joc

1 lună in urmă 1

Naționala under 18 a României a pierdut cu scorul de 1-2 al doilea amical desfășurat în această săptămână în Ungaria, contra reprezentativei similare a țării vecine. Jocul a avut loc joi, 18 martie, la două zile distanță după ce cele două selecționate remizau la scorul de 1-1 pe ”Balmazújváros Stadium”.

Dacă federația de fotbal din Ungaria a transmis video, în direct, cele două meciuri amicale și apoi a publicat articole despre jocuri, federația română, condusă de Răzvan Burleanu, a ”uitat” să mai scrie despre rezultatul acestui al doilea joc test. În primul joc, maghiarii au înscris prin Milan Erdei în minutul 9, iar egalarea pentru România a venit din piciorul rapidistului Rareș Ilie, în minutul 76.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post România U18, învinsă în al doilea amical cu Ungaria U18, în care ”tricolorii” lui Văsâi și-au dat și un autogol. FRF a ”uitat” de acest joc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă